MAN - Vaihtoautot

Karjaa Trucker's Festival Weekend

Legendaarisen Truckers Festivalin muistoa kunnioittava raskaan kaluston koko perheen viikonlopputapahtuma järjestetään elokuussa ensimmäistä kertaa. Tapahtumapaikkana toimii Billnäsin ruukkialue Raaseporissa Karjaan kupeessa. Odotettavissa on hienoa rekkakalustoa, raskaan kaluston varusteita ja paljon muuta. 

Tapahtuma sai alkunsta siitä, että joukko karjaalaisia haikaili pitkään karjaalaislähtöistä tapahtumaa takaisin. Sopivaa paikkaa ja tapahtumajärjestäjää etsittiin, kunnes tapahtumatuottaja Jari Väli-Klemelä sekä Westmarin-hallin Patrik Dahlgren päättivät heinäkuisen Ruukin rompepäivien jälkeen luoda pikaisesti tapahtuman elokuulle. 

”Haasteita on paljon ja yhteistyökumppanit ovat vielä osittain haussa, mutta uskon lyhyen valmisteluajan tuottavan hyvän lopputuloksen. Jo muutaman päivän aikana julkistamisen jälkeen on hyviä kumppaneita ilmaantunut ja kokonaisuus rakentuu vauhdilla”, Väli-Klemelä sanoo.

Tästä pääsylippujen hinnat, ajo-ohje ja vaikka mitä hyödyllistä tietoa.  

Varastohotellina sekä ajoneuvojen talvisäilytyspaikkana toimivaan Westmarin-halliin Dahlgren on tyytyväinen. Näin halliin saadaan toimintaa myös kesäksi. ”Näen mahdollisuuden sille, että hallia voidaan jatkossa käyttää moninaisin tavoin erilaisissa tapahtumissa mukaanlukien messut sekä konsertit” Dahlgren sanoo.

Westmarin hallissa ja sen alueella on kesän aikana toinenkin tapahtumaviikonloppu. Heinä-elokuun vaihteessa 31.7-2.8.2020 viikonloppuna starttaa joka perjantainen iltatori. Lauantaina 1.8. on Elonkorjuumarkkinat sekä 2.8. Ruukki picnic & swap -harrasteautotapahtuma. Kaikille tapahtumapäiville on mahdollista varata myyntipaikkoja.

Tapahtumapaikan osoite on Westmarin-halli, Ruukintie 20, 10330 Pinjainen. Weekend-tapahtuma alkaa pe 7.8. klo 10:00 ja päättyy su 9.8. klo 18:00. 

Seuraava Truck Weekend pidetään Iso Syötteellä syyskuun alkupuolella.