SuperMax – Valmiina töihin!

Truckers' Weekend Karjaa 2020

"Oli historian suurin moka, kun Karjaa päästi käsistään Trucker's Festivalit, olisko ollut 1993, silloin Karjaan XIII Trucker'sit", paikalliset kuljetusalan pk-yrittäjät ja kuljettajat muistelevat yhtenä miehenä.

Koko Karjaan seutu, Raasepori, kaipaa kipeästi suuria kesätapahtumia. Nyt sitä herätetään henkiin uudestaan, Karjaan Trucker's festivaalia, nyt noin kilometrin päässä alkuperäisestä paikasta, Billnäsin puolella. 

Trucker's Weekend pidetään Karjaalla Billnäsin ruukinkylässä Westmarinin hallin lähettyvillä; ks. ajo-ohjeet jäljempänä. Hallilla on pituutta 250 metriä, leveyttä 31 m ja sisäkorkeutta noin 10 m. Sisällä käytettävissä on noin 7500 m2 ja ulkotiloja noin 3 000 m2.

Weekendin alkuunpanijoita ovat Westmarinin kaksikko Jari Väli-Klemelä ja Patrik Dahlgren. Ja Raaseporin - Karjaan, Tammisaaren, Pohjan -  kuljetusyrittäjien ja ammattikuljettajien kannustuksella liikkeelle täräytettynä kesken pahinta Korona-tyhjyyttä. Yrittänyttä ei laiteta.

- Aikaa ei ole annettu paljon, mutta hurja kannustus korvaa paljon. Ihmeitä ei tehdä hetkessä, mutta yhteinen halu oli tehdä vilpitön reilun hengen Trucker's-tapahtuma, jossa ei pelata loistolla ja komeudella vaan reilulla ystävä- ja toverihengellä. Olkoon tämä hyvä alku suuremmalle tapahtumalle ensi vuonna, Jari Väli-Klemelä luonnehtii.

Näytille tulee komeita rekkoja ja vetoautoja. Tiedetään myös muutaman raskaan kaluston maahantuojan vakavasti harkitsevan ulostuloa Koronan aiheittaman hiljaisuuden jälkeen. 

Ajo-ohjeet

Lisää lähtöpisteesi, niin tämä Google Kartta -linkki näyttää reitin. Trucker's Weekendin osoite on Ruukintie 20, 10330 Billnäs. 

Pysäköi autosi etäämmälle näyttelyalueesta. Siirry tapahtuma-alueelle jalkaisin tai tapahtuman linja-autolla. 

Ohjelma

Portit avataan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 10 ja suljetaan klo 18.

Keskenkasvuisia viihdyttävät mm. pomppulinna ja VPK:n kyyti.

Aikuisempaan makuun sopivat iltatapahtumat pe ja la noin klo 17-23. 

Perjantain iltaohjelma klo 17 - 23
Klo 17 Tapahtuman virallinen avaus
Klo 18:00 - 19.00 Chick`n Dick & the Greyhounds
Klo 19:30 - 20.30 Rockin sliders
Klo 21:00 - noin 22.30 Rebound

Lauantain iltaohjelma klo 17.30 - 23
Klo 17.30 - 19.00 Sliders
Klo 19.30 - 20.30: Freeway duo.
Tauko 45 minuuttia
Klo 21.15 - 22.45 KingBolt

Pääsyliput

Aikuisen pääsylippu maksaa 15 €. Alle 18-vuotiaan lapsen pääsylippu 10 €. Alle 10-vuotiaat lapset livahtavat sisään ilmaiseksi. 

Lippujen ennakkomyynti Ticketmasterissa ei yrityksestä huolimatta toteutunut. 

Kuljetuspalvelu Saari, Aimo Kumpulainen, Kone- ja kuljetus Toikkanen

Muuta huomioitavaa

Kuljetusalamme johtavat tilattavat ammattilehdet Auto, tekniikka ja kuljetus sekä Ajolinja ovat mukana uudessa kesätapahtumassa.

Vajaan 300 metrin päässä näyttelyalueesta sijaitsee Billnäsin kiehtovan kaunis ruukinkylä kirppareineen ja pikku myymälöineen.