MAN - Vaihtoautot

Red Dot Award on yksi maailman suurimmista design-kilpailuista. Kilpailun jury koostuu noin 40 kansainvälisestä asiantuntijasta, jotka kokoontuvat kerran vuodessa palkitsemaan vuoden parhaat tuotteet. Tänä vuonna jury antoi tunnustusta IVECO S-Way Model Year 24-mallisarjan laadukkaalle designille ja huomioi erityisesti kuorma-auton mukautuvat ominaisuudet sekä kojelaudan tarkan suunnittelun.

IVECO S-Way on voittanut tavoitellun Red Dot Award Product Design 2024 palkinnon. Palkinto on etabloitunut yhdeksi tavoitelluimmaksi tunnustukseksi tuotesuunnittelun alalla. Tuomarit arvioivat tuotteen ominaisuuksista toiminnallisuutta, estetiikkaa, käyttöystävällisyyttä, kestävyyttä ja vastuullisuutta.

- Olemme iloisia siitä, että Red Dot-jury huomioi meidän asiakaskeskeisen suunnittelumme, jota IVECO S-Wayn premium-luokan laatu edustaa, ja joka yhdistää tehokkaasti estetiikan, käytännöllisyyden ja innovaation, sanoo Marco Armigliato, Iveco Groupin suunnittelujohtaja, ja jatkaa:

- Keskityimme suunnittelussa premium-tunnelman aikaansaamiseen sekä muunneltavissa oleviin värikombinaatioihin, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisuuden muokata ajoneuvonsa oman brändi-ilmeensä mukaisesti. Hytin sisäosan muotoilu on toteutettu kuljettajan ja hänen toimintojensa näkökulmasta. Jokainen osio kojelaudasta tutkittiin tarkasti, ja esimerkiksi digitaalisen kojetaulun graafinen ilme kehitettiin parhaan mahdollisen tasapainon varmistamiseksi estetiikan ja optimaalisen luettavuuden välillä.