Raskone – nopeasti takaisin tielle

Malmin Lentokenttäyhdistyksen (MLY) ja Helsingin kaupungin välisen vuokrasopimusasian pääkäsittelyä käydään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. Helsingin kaupunki ei ole suostunut sovintoon senkään jälkeen kun kaupungin turvaamistoimihakemus kaatui hovioikeudessa.

Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä pääkäsittelyssä, MLY joutuu kaupungin tietoisena vetona lähivuosina mitä todennäköisimmin käymään oikeudenkäyntejä ylemmissä oikeusasteissa riippumatta siitä, kumpi osapuoli voittaa käräjillä. Tällöin tulevina vuosien kulurakenne tulee olemaan merkittävästi aiempaa erilainen. MLY joutuu normaalien operointikulujen lisäksi varautumaan raskaisiin oikeudenkäyntikuluihin.

Helsingin kaupunki on tietoisesti ajamassa pääkaupungin oman kentän vapaaehtoiset puolustajat nurkkaan. Kansalaisjärjestön puolustuskyky uhkaa murtua. MLY nostaa nyt avunhuudon kaikille, jotka näkevät ilmailun kehityksen ja  sähköistymisen edut maailman nopeimmin kasvavana liikennemuotona myös pääkaupungille itselleen.

Kaikki apu Malmin lentokentälle on sen vuoksi tärkeää ja tervetullutta varmistamaan parhaan mahdollisen oikeusavun tässä tilanteessa, MLY ilmoittaa. Vapaaehtoinen kannatusmaksu, oli miten pieni hyvänsä, on tervetullut suoraan yhdistyksen pankkitilille FI56 8146 9710 1588 81 viestillä “Avustus” Saaja: Malmin lentokenttäyhdistys ry.