MAN - Vaihtoautot

02 Taksi on lanseerannut uuden yrityksille tarkoitetun maksuttoman taksien tilauspalvelun, joka tarjoaa helpomman tavan tilata takseja.

Palvelua on kehitetty monialaisessa yhteistyössä muun muassa hotellien, aulapalveluiden, ravintoloiden ja muiden yritysten kanssa. Palvelussa on kiinnitetty huomiota etenkin helppokäyttöisyyteen, tehokkuuteen sekä asiakaskokemuksen maksimointiin.

Selkeästi hinnoiteltu taksi vain kahdella painalluksella

02 Taksi Pro toimii maksutta sekä tietokoneella että mobiililaitteella, joten sen käyttö ei vaadi erillisiä laitteita. Takseilla on selkeä hinnoittelu, ja kyydille on mahdollista saada kiinteä hinta. Palvelun kautta tilattavat taksit ovat luotettavia, paikallisia taksiyhtiöitä.

02 Taksi Pro sopii yritykselle tai mille tahansa taholle, joka tilaa takseja toisille ihmisille – ravintoloille, hotelleille, isoille tai pienille yrityksille. Palvelun käyttöönotto on nopeaa, se toimii kaikkialla Suomessa ja taksin saaminen sen kautta on vaivatonta. Nopeimmillaan taksin tilaaminen onnistuu kahdella painalluksella.

Porin ja Rauman Scandicit suosittelevat palvelua

Suunnittelussa mukana olleet yritykset odottivat innolla uutta palvelua, ja tyytyväisiä käyttäjiä on kertynyt lyhyessä ajassa kiitettävästi. Porissa ja Raumalla toimivat Scandic-hotellit ovat ensimmäisiä 02 Taksi Pron käyttöönottaneista yrityksistä.

”Tilaamme takseja lähes päivittäin, ja 02 Taksi Pron ansiosta voimme luottaa siihen, että taksi todella tulee, kun se on tilattu. Uutta on myös se, että pystymme näkemään, millainen tilaamamme auto on”, sanoo Scandic Porin ja Scandic Rauman Front Office Manager Kristiina Karjalainen.

Yritykset tilaavat vaihtelevin tavoin takseja itselleen. 02 Taksi Pron kaltaista palvelua ei kuitenkaan ole aiemmin ollut olemassa.

”Tällaiselle palvelulle oli olemassa selkeä kysyntä, joten 02 Taksi Pron lanseeraus on luonnollinen lisä markkinoille. Palvelu kattaa monipuolisesti yritysten tarpeet. Yritykset käyttävät runsaasti taksipalveluita, ja taksia tilatessa on tärkeää, että se luonnistuu nopeasti, sujuvasti ja asiakaskokemus maksimoiden”, kertoo 02 Taksin Business Lead Sami Kultala.

Asiakaskokemus on tärkeä tekijä taksia tilatessa

Karjalainen kiittelee myös mahdollisuutta tarjota taksin tilanneelle asiakkaalle mahdollisuus seurata kartalla saapuvaa taksia.

”On todella kätevää, kun tilaukseen pystyy laittamaan kyytiin nousevan asiakkaan puhelinnumeron, jolloin tieto tilauksesta välittyy myös asiakkaalle. On asiakkaan kannalta hienoa, kun voimme yhdistää kuljettajan ja asiakkaan. Suosittelen tätä palvelua ihan kaikkien hotellien respoihin.”

Myös kansainväliset käyttäjät on huomioitu palvelussa.

”Meillä on paljon kansainvälisiä matkaajia, ja on hienoa, kun palvelusta pystyy valitsemaan asiointikieleksi suomen lisäksi englannin tai ruotsin. Tuolloin asiakas saa tilauksestaan oikeankielisen viestin, mikä on todella kätevää”, Karjalainen sanoo.

Ympäri vuorokauden toimivasta 02 Taksi Pro -palvelusta löytyy yritysten tarpeisiin monia erilaisia autoja. Taksin tilaus on tehty yrityksiä ajatellen mahdollisimman vaivattomaksi, ja palveluun rekisteröitymisen jälkeen taksin saa tilattua vain kahdella painalluksella.

”Parasta tässä on nopeus, yksinkertaisuus ja kätevyys”, Kristiina Karjalainen summaa.

(Autotoday)