MAN - Vaihtoautot

BorgWarner New Energy (Xiangyang) Co., Ltd. on ilmoittanut yhteistyöstä maailmanlaajuisen teollisuuskiinteistöyhtiö Goodman Groupin kanssa, joka on globaali teollisuus- ja logistiikkakiinteistökehittäjä ja päästöttömän kaukoliikenteen kuorma-autokehittäjä Windrose Technologyn kanssa, kehittääkseen yhdessä 960 kW:n pikalatausinfrastruktuurin kehittämisen sähköisille kaukoliikenteen kuorma-autoille.

Tämä pikalataustekniikka mahdollistaa Windrosen pitkän matkan sähköauton noin 400 kilometrin kantaman (täysi kuorma 49 tonnia) lataamisen alle 36 minuutissa, ja se on kriittinen osa Decathlon Chinan hiilidioksidipäästöjen vähentämisstrategiaa.

BorgWarner toimittaa latausteknologian, jonka avulla asiakkaat voivat ladata Windrose-kuorma-autonsa Goodmanin kiinteistöissä. Ensimmäinen projekti sijoittuu Decathlonin käyttämään varastoon Goodman Citylinkissä lähellä Pekingiä, ja se on maailman ensimmäinen toimiva megawattitason superlatausinfrastruktuuri. Osapuolet testaavat tätä pilottilatausasemaa vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.