MAN - Vaihtoautot


Western Starin mukaan X-sarja on  sen malliston "testatuin" kuorma-auto koskaan. Mallisto - kevyempi, turvallisempi, vahvempi ja tilavampi kuin mikään Western Star -mallisto aiemmin sisältää 47X, 49X ja Australian eksklusiivisen 48 X:n.

Western Starin uusi X-Series on Truck of the Year Australasia 2024! Tämän tavoitellun tunnustuksen voittaja julkistettiin Teletrac-Navmanin teknisen huolto- ja turvallisuuskonferenssin avajaisten alla 13. maaliskuuta 2024 Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa järjestetyssä tilaisuudessa.

Himoittu pokaali luovutettiin Penske Australian ja Uuden-Seelannin toimitusjohtajalle Hamish Christie-Johnstonille.

Western Star torjui onnistuneesti Volvo F-sarjan Electricin ja Scanian Super-sarjan vahvan haasteen. Pääkriteerinä jokaisen Truck of the Year Australasia kandidaatin nimittämisessä ja valinnassa tulee olla ehdokkaan panos maanteiden tavaraliikenteen turvallisuus- ja tehokkuusstandardeihin Australasiassa.

Truck of the Year Australasian valitsee PowerTorque- lehden toimittaja Tim Giles, New Zealand Trucking median toimituksen päällikkö Dave McCoid, FOCUS on Transport & Logistics -toimituksen päällikkö Charleen Clarke, australialaisen kuljetusalan pitkäaikainen johtaja Bob Woodward (joka jäi äskettäin eläkkeelle australialaisena Trucking Associationin pääinsinöörin tehtävästä) ja Randolph Covich, Deals on Wheels -julkaisun kustantaja (Uusi-Seelanti).

- Olen haltoissani vastaanottaessani vuoden 2024 Truck of the Year Australasia -palkinnon Australian ja Uuden-Seelannin Western Star -tiimimme puolesta, sanoi Christie-Johnston.

- Lanseerasimme täysin uuden X-sarjan vuoden 2022 lopulla ja olemme saaneet siitä erinomaista palautetta kaikilta kuorma-autoa ajaneilta. Asiakkaat median edustajia myöten ovat yksimielisesti todenneet, että Western Starin X-sarja on todella premium-paketti.

Kansainvälinen Truck of the Year (IToY) lanseerattiin Euroopassa vuonna 1977, IToY:n jäsenistön laajentuminen liitännäisjäsenten tai yhteistyökumppaneiden myötä on johtanut alkuperäisen IToY-konseptin laajenemiseen, kuten Latinalaisen Amerikan Truck of the Year ja Kiinan Truck of the Year on valintoihin. Viime vuonna konsepti eteni myöskin eteläiselle pallonpuoliskolle eli Down Under, kun ensimmäinen Truck of the Year Australasia arvon voittaja julkistettiin Brisbanen kuorma-autonäyttelyssä viime toukokuussa. Vuosittain jaettavan Truck of the Year Australasia-palkinnon julkistuspaikkana paikkana toimivat vuorovuosin Australia ja Uusi-Seelanti.