MAN - Vaihtoautot

Tammermatic TammerTotal yhdistää autopesulan pesuhallin ja -koneen ylläpitotoimintoineenTammermatic tuo markkinoille uuden TammerTotal-kokonaispalvelun, joka tuo uudenlaista helppoutta autonpesuliiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen. Kokonaispalvelu sisältää kaiken perustuksista käyttövalmiiseen pesukoneeseen ylläpitotoimintoineen ja pesuhalleineen koko elinkaaren ajan. 

Käytännössä TammerTotal-kokonaispalvelu tarkoittaa sitä, että asiakas saa pesuhallin ja -koneen sekä ylläpitopalvelut selkeänä kuukausittain laskutettavana palveluna.

TammerTotalin etävalvontapalvelu ja autonpesukoneen ajoneuvon muotojen tunnistus mahdollistavat myös turvallisen miehittämättömän ympärivuorokautisen pesupalvelun. TammerControl-etävalvontapalvelu liittää autonpesukoneeseen etäohjauspalvelun sekä ennakoivan vianmääritys- ja -hallintajärjestelmän, jotka lisäävät entisestään koneen käyttöastetta ja turvallisuutta. Ajoneuvon muotojen tunnistuksen ansiosta voidaan käyttää samoja pesuohjelmia kaikille autoille.