MAN - Nopeaan toimitukseen

Varte Oy ja Lemiro Oy Ab ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Espoossa sijaitsevien liiketilojen uudistamisesta. Varte toteuttaa osoitteeseen Piispankallio 2 liiketilojen uudistamisen suunnittelun sisältävänä projektinjohtourakkana.

Hankkeessa uudistetaan Veho Olarin automyymälän sekä -huoltotilojen sisäpinnat ja nykyaikaistetaan sähköistys mm. sähköautojen vaatimalle tasolle. Lisäksi kattomateriaali uudistetaan sekä piha-alueella tehdään vähäisiä asfaltin kunnostus- ja nurmitöitä.

-Investointi osoittaa sitoutumisemme asiakaskokemuksen ja kestävän liikkumisen kehittämiseen. Projekti on ajoitettu siten, että se aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Positiivinen kokemuksemme Mercedes-Benz vauriokeskus -hankkeessa Vantaalla tuki yhteistyön jatkamista Varten kanssa Olarissa, sanoo Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen.  

-On hienoa, että olemme saaneet jatkumoa toimivaan yhteistyöhön Vehon kanssa. Yhteistyötä on ollut erittäin mukava tehdä ja se tuo varmasti myös etua projektiin, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

Työt käynnistyvät huhtikuussa ja hanke valmistuu lokakuussa 2023.