SuperMax – Valmiina töihin!

Samat alihankkiijat Kiinassa, Turkissa, Brasiliassa, Argentiinassa ja halpatuotantomaissa ympäri maailmaa tekevät autonvalmistajille ”alkuperäisiä takuuvaraosia” ja samasta tuutista tarvikeliikkeille ”halpaosia” tai ”piraattiosia”. Maksat helposti Mersun, Volvon, Scanian, Ivecon, DAFin jne. alkuperäisosista maltaita ja samasta piraattiosana puolta vähemmän.

Joka viidakkoon menee, pitää viidakon lait tuntea, sanotaan. Halpa- ja piraattiosissa voi törmätä myös varsinaisiin ”pommeihin” eli täysin ala-arvoisiin osiin. Pitää tietää, mitä hakee ja mistä hakee edullisen hintaista autonosaa.

Vantaalainen HD-Parts toimittaa raskaan liikenteen halpoja mutta samalla laadukkaita varaosia ympäri maailmaa. Yli 40 vuotta toimineen varaosatukkurin myynnistä 95% (!) menee vientiin; mm. Englantiin, Puolaan, Baltiaan, Venäjälle, jne.

HD-Partsin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Lasse Lindqvist kertoo saman varaosavalmistajan samasta varaosasta OE-osana ja AFM-osana, ja miten hinnat lukittuvat OE- ja AFM-luokitusten mukaan.

Lue ohessa Ajolinja 1/2020 -lehden jutun HD-Partsista. Lehden ”Varaosat, korjaus, huolto” teemapaketissa löydät myös tietoaa mm. KR Trucksin, Tampereen Autovaraosan, Koivusen ja monen muun varaosa- ja tarvikemyyjän toimista.

LUE KOKO JUTTU TÄSTÄ!