MAN - Vaihtoautot

Toyota esitteli Frankfurtin autonäyttelyssä uuden Land Cruiserin. Auton ulkonäkö on entistä nykyaikaisempi ja vankempi sekä sisustat hienostuneemmat ja laadukkaammat. Dynaaminen kyvykkyys ja käyttäjäystävällisyys ovat parantuneet sekä tie- että maastoajo-olosuhteissa.

Matkustusmukavuutta parantavat esimerkiksi tuuletetut etuistuimet, lämmitettävät takaistuimet, tehokas automaatti-ilmastointi ja lämmitettävä tuulilasi. Länsi-Euroopassa Land Cruiserin voimanlähteenä on 130 kW / 177 hv tehoinen 2,8 D-4D -dieselmoottori. Muilla markkina-alueilla tarjolla on myös 2,7 VVT-i ja 4,0 VVT-i -bensiinivaihtoehdot.

Maasto-ominaisuuksien avaimena toimii kestävä, rankoissakin oloissa alkuperäismitoissaan säilyvä erillisrunkorakenne. Helposti huollettava ja ylläpidettävä ratkaisu paitsi kestää vaurioitta, myös hillitsee korinliikkeitä ja takaa kuljettajalle hyvän auton hallittavuuden. Runkorakenteen ja jousituksen yhteispeli tekee Land Cruiserilla liikkumisen myös matkustajille miellyttäväksi, vaikka reitti ulottuisi kauas maanteiden ulkopuolelle.

Uutta kojetaulua hallitsee suurikokoinen 8-tuuman näytöllä varustettu Toyota Touch® 2 with Go -multimediajärjestelmä. Optitron-mittariston keskellä on 4,2-tuuman monitoiminäyttö, jota ohjataan ohjauspyörän painikkeilla.

Yli 65-vuotisen historian omaava Land Cruiser n laajimmalle markkina-alueelle levittäytynyt Toyota-malli: sitä myydään yli 190 maassa.