SuperMax – Valmiina töihin!

Nokian Hakka Van soveltuu kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin. Tarjolla on markkinoiden laajin 21 tuotteen valikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 18-tuumaiseen saakka nopeusluokissa R (170 km/h), S (180 km/h) T (190 km/h) ja H (210 km/h).

Nokian Hakka Van on saatavissa rengasliikkeissä keväällä 2021. Tärkeimmät markkina-alueet ovat Pohjoismaat ja Venäjä.

Pakettiautokäyttöön suunniteltu vahva ja joustava teräsvyölanka parantaa sekä rakenteellista kestävyyttä että mahdollistaa huippuominaisuuksien säilymisen myös raskailla kuormilla. Samalla saadaan vierintävastusta alennettua, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja ympäristöä kuormittavia hiilidioksidipäästöjä.

Nokian Renkaiden patentoima merkkikieli lisää turvallisuutta. Keskirivan kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI) ilmaisee pääurien syvyyden yksiselitteisesti millimetreinä. Pisarasymbolin kadotessa ja pienentyessä pisara kerrallaan kasvaa myös vesiliirtoriski. Kun uransyvyyttä on jäljellä 4 mm on aika hankkia uudet kesärenkaat.

Renkaan ilmanpaineen tarkastamista helpottaa infokenttä, johon voi merkitä oikean ilmanpaineen ja muistutuksen renkaan paikasta auton alla. Pohjoismaissa kahdesti vuodessa tapahtuvaa renkaanvaihtoa helpottaa lisäalue, johon voi merkitä vanteiden pulttien kiristysmomentin.

Nokian Hakka –kesärengasperhe on räätälöity pohjoisen olosuhteisiin. Pohjoisen teille tyypilliset epätasaiset ja karheat tienpinnat sekä nopeasti vaihtuvat sääolot vaativat renkailta erityisominaisuuksia. Vaativat ja vaihtelevat kesäkelit on huomioitu Hakka-kesärenkaiden kumisekoitusten ja rengasrakenteiden kehitystyössä. Hakka-kesärenkaat käyttäytyvät yllätyksettömästi laajalla lämpötila-alueella, kestävät hyvin kulumista ja paikka paikoin heikkoja tieolosuhteita.

Kaikki Nokian Hakka -kesärenkaat ja Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat ovat Hakka-turvan piirissä. Huonon tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaan korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-turva uuden renkaan veloituksetta. Hakka-turva on voimassa neljän millimetrin uransyvyyteen saakka, enintään yhden vuoden ostohetkestä. Jos rengas rikkoontuu tien päällä, tulee Hakka-turvan tiepalvelu avuksi.