MAN - Vaihtoautot

Volkswagen esitteli Bulli-mallin, jonka teho on 250 kW. Uusi ID. Buzz GTX on kaikkien aikojen tehokkain Bulli. 

ID. Buzz GTX on varustettu kahdella sähkömoottorilla. 80 kW:n moottori käyttää etuakselia ja 210 kW:n moottori voimanlähteenä taka-akselia muodostaen yhdessä nelivedon.

GTX-mallien huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 160 km/h.

ID:ssä olevat sähkömoottorit saavat energiansa 79 kWh:n tai 86 kWh:n akusta. 79 kWh:n akku voidaan ladata tasavirtapikalatausasemilla 185 kW:iin asti. Maksimilatauskapasiteetilla se latautuu 10%-80% n. 26 minuutissa.

ID. Buzz GTX on saatavana 5-, 6- tai 7-paikkaisena sekä vakiona nelivetoisena. ID. Buzz GTX vakioakselivälillä saavuttaa perävaunun maksimipainon 1 800 kg, kun taas pitkällä akselivälillä varustetun Buzz GTX:n perävaunun enimmäispaino on 1 600 kg. Perävaunun maksimipainoa lisättiin siten 800 kg ja 600 kg.

Kaikki mustat runkoelementit, kuten uusi ilmanottoaukon säleikkö, ilmanohjainelementit, GTX-teksti ja ulkopeilien kotelot on viimeistelty korkeakiiltoisena mustana. Lisäksi uusi Venlo 19-tuumainen kevytmetallivanne on vakiovaruste. 

Tuotelinjan merkittävä laitteisto- ja ohjelmistopäivitys sisällytetään GTX-malleihin. Uutuuksia ovat head-up-näyttö (valinnainen) ja uuden sukupolven infotainment-järjestelmät (vakio), joissa on uusi valikon navigointi ja grafiikka sekä nopea prosessoriteho. Järjestelmän kosketusnäyttö on nyt kooltaan 12,9 tuumaa 12,0 tuuman sijaan (lävistäjä 33 cm 30 cm:n sijaan). Lisäksi IDA-ääniavustaja on maailman ensimmäinen, ja siinä on myös ChatGPT-integraatio (AI / tekoäly).