Scania-juhlakiertue

DSV Logistics Center, Suomen DSV-yhtiöiden uusi pääkonttori ja logistiikkakeskus Vantaalla on avattu.

DSV investoi tulevaisuuteen ja kasvuun rakennuttamalla nykyaikaisen logistiikkakeskuksen Vantaan Hakkilaan. 11 hehtaarin tontille rakennettiin varasto (40 000 m2 + 10 000 m2 parvi), terminaali (10 000 m2) ja toimisto (4 000 m2). Pelkästään varastorakennuksessa on tilaa noin 500 000 kuutiota. Sinne mahtuisi lähes viisi eduskuntataloa. Logistiikkakeskuksen sijainti Kehä III:n ja Lahdentien välittömässä läheisyydessä takaa erinomaiset yhteydet niin Vuosaaren satamaan kuin Helsinki-Vantaan lentokentällekin.

Rakennukset ovat energiatehokkaita ja moderneja työympäristöjä, jotka noudattavat DSV:n luomaa ja hyväksi havaittua omaa suunnittelua. Konttorin sisustuksen osalta tanskalainen design ja skandinaavinen tyyli ovat johtavia teemoja. Materiaalien valinnassa ja energia-tehokkuuden suunnittelussa on erityisesti pyritty ottamaan huomioon työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys.

Uusi, moderni logistiikkakeskus tukee DSV:n kasvustrategiaa. Kun varastointi ja siihen liittyvät lisäarvopalvelut sekä terminaalitoiminnot sijaitsevat samalla alueella, mahdollistaa se synergioiden tehokkaan hyödyntämisen sekä nopeuttaa läpimenoaikoja.

DSV Logistics Center kokoaa yhteen noin 500 DSV-yhtiöiden ja niiden alihankkijoiden työntekijää.