Tulevaisuus on Super

Rengasvalmistaja Maxam, kiinalaisen rengaskonsernin Sailun Groupin tytäryhtiö, tuo markkinoille uusimman sukupolven kiinteät renkaat teollisuudelle. Uuden MS700-rengassukupolven suorituskykyominaisuudet hyötyvät uudesta EcoPoint3-seosteknologiasta ja antavat rengasvalmistaja Maxamin saavuttaa läpimurron suorituskyvyssä ja tuottavuudessa.

Tämä johtuu siitä, että nykyaikaiset teollisuusajoneuvot, kuten haarukkatrukit, ovat alttiina monenlaisille haasteille päivittäisessä työssään: Maaolosuhteet, käytön kesto, kantavuus ja käännökset, telapituudet ja lämpötilavaatimukset vaihtelevat suuresti. Maxam vastaa näihin erityisiin asiakkaiden tarpeisiin ja on myös sijoittumassa uudelleen teollisuusrenkaiden segmenttiin. "Uusimman EcoPoint3-rengasteknologian ansiosta Maxam MS700 -rengassukupolvi tarjoaa myös ihanteellisen rengasratkaisun eri asiakassegmenteille ja räätälöidyn valikoiman erilaisiin teollisiin sovelluksiin", sanoi Courtland Scott Michaels, Maxam Europen johtaja. EcoPoint3-teknologialla varustetut MS700-renkaat ovat siksi todellisia yleisrenkaita, jotka tarjoavat aina parhaan suorituskyvyn eri maaperässä, erilaisilla kuormituksilla ja eri nopeuksilla.

Kiinalainen rengasvalmistaja Sailun ja sen tytäryhtiö Maxam kääntävät uusilla EcoPoint3-renkaillaan uuden lehden ja vastaavat innovatiivisesti teollisuuden kasvaviin vaatimuksiin. Esimerkiksi uusimman MS700-sukupolven kiinteät renkaat sopivat ihanteellisesti korkean intensiteetin sovelluksiin, jotka vaativat korkeaa kilometrimäärää, kestävyyttä ja maksimaalista nostokykyä, jopa satamasovelluksiin. Lisäksi MS700-renkaat ovat erittäin vakaat ja tarjoavat alhaisen vierintävastuksen EcoPoint3-seoksen ansiosta. Lisäksi alhaisempi lämmöntuotto renkaassa parantaa energiatehokkuutta ja luotettavaa suorituskykyä vaativimmissa 24/7 teollisuussovelluksissa. Tämän seurauksena uusimman sukupolven MS700-renkaat sopivat ihanteellisesti trukkeihin ja muihin teollisuusajoneuvojen sovelluksiin, joita käytetään tuotannossa ja valmistuksessa, varastoinnissa, logistiikassa tai maasovelluksissa.

Lisäksi EcoPoint3-teknologialla varustetuilla MS700-renkailla voi olla ratkaiseva rooli aloilla, joilla puhtaus on erittäin tärkeää ja ne voivat osoittaa suorituskykynsä ja kilpailukykynsä pitkällä aikavälillä - esimerkiksi elintarviketeollisuudessa tai lääketeollisuudessa. Tämä johtuu siitä, että Maxamin MS700-renkaat eivät jätä jälkeensä pölyä päivittäisessä käytössä.

Viimeisten kymmenen vuoden johdonmukaiseen tutkimukseen ja kehitykseen perustuen Maxam painottaa erityisesti parasta mahdollista suorituskykyä. Verrattuna kilpailijoiden tavanomaisiin kuivaseoksiin, EcoPoint3-renkaiden ainutlaatuinen nestefaasiseos tekee vaikutuksen erinomaisella laadullaan yhdistettynä dynaamisiin ominaisuuksiin, parempiin venymisominaisuuksiin sekä alhaisempaan vierintävastukseen ja hankaukseen. Viimeaikaiset riippumattomat testit vahvistavat, että Maxam MS700 -renkaat ovat paljon taloudellisemmat kuin kilpailijoiden vastaavat teollisuusrenkaat koko käyttöikänsä ajan. Esimerkiksi TÜV Südin suorittamissa testeissä Maxam-renkaat ylittävät vakiintuneet kilpailijoiden renkaat erityisesti vierintävastuksen suhteen pisteillä 9,8–39,2%.