MAN - Vaihtoautot

MAN julkaisee pian uuden version TGE pakettiautoistaan, joka on saatavana myös sähköisellä voimansiirrolla nimellä eTGE. Uudelleen suunniteltu ohjaamo ja uusi ADAS ovat tärkeimmät ominaisuudet uudessa Next Level -versiossa, joka on saatavilla toukokuusta 2024 alkaen, ja tilauskanta on avoinna joillakin Euroopan markkinoilla.

Puhumme vielä nuoren pakettiauton historian suurimmasta teknisten innovaatioiden paketista. Mukavuuden kannalta pääpaino on uudessa kojelautassa, jossa on digitaalinen mittarinäyttö. Suuri näyttö ajoneuvon toimintojen ohjaamiseen ja MAN Media Van -infotainment-järjestelmä ovat joitakin merkittäviä päivityksiä.

MAN Media Van koostuu 10,4 tuuman näytöstä, jossa on vakiotoiminnot DAB+, MAN Connect, App Connect ja MAN SmartLink älypuhelinten integrointia varten. Lisäpäivitykset sisältävät MAN Media Van Navigation ja MAN Media Van Navigation Business, joissa on Alexa-integraatio navigointitoiminnon lisäksi. Business-versio saa myös 12,9 tuuman näytön. Muita kojelaudan kohokohtia ovat uudelleen suunniteltu ergonominen monitoimiohjauspyörä, jossa on integroitu vaihdevipu ohjauspylväässä (automaattisille vaihteistoille), elektroninen seisontajarru ja Keyless Go -toiminto.

Lisäksi MAN TGE Next Level saa uuden sukupolven ohjausyksiköitä, antureita ja kameroita laitteistopuolella tämän mallinmuutoksen myötä. Samassa vaiheessa E/E-arkkitehtuuri on uusittu perusteellisesti. Tämä mahdollistaa loistavan jatkokehityksen avustus- ja turvallisuusjärjestelmien alueella. Näiden innovaatioiden myötä MAN-pakettiauton odotetaan lisäävän sekä matkustajiensa että muiden tienkäyttäjien turvallisuutta, sillä jotkin avustinjärjestelmät tulevat ensimmäistä kertaa osaksi vakiovarusteita, mukaan lukien liikennemerkkitiedot, aktiivinen kaistavahtijärjestelmä, väsymystunnistus. ja pysäköintiavustin.