MAN - Vaihtoautot

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG:n (UTA:n) asiakkaat voivat hoitaa Kroatian tiemaksut OBU-laitteen kautta. Kertyneet maksut suoritetaan Post-Pay-menetelmällä laskutuksena UTA:n kautta. OBU mahdollistaa noin 90 prosentin peiton Kroatian tiemaksullisesta tieverkosta. Näin säästyy aikaa ja rahaa.

Kroatia on kansainväliselle tavaraliikenteelle tärkeä läpikulkumaa. Tämän syy: Kansainvälisesti liikkuvien kuljetusliikkeiden täytyy kulkea maan läpi, kun he ajavat esimerkiksi Kaakkois-Euroopasta Keski- tai Pohjois-Eurooppaan.
Siksi UTA tarjoaa nyt yrityksille, joiden kalustoon kuuluu 3,5 tonnin sallitun kokonaispainon ylittäviä ajoneuvoja, tiemaksulaskutuksen myös Kroatiassa. Siihen tarvittava ENC-OBU -laite luokkien III ja IV ajoneuvoille on saatavana nopean ja helpon rekisteröinnin jälkeen UTA-kortilla Kroatian tiemaksuyhtiön HAC myyntipisteistä. Sitä voidaan käyttää yhteisesti moottoriteiden hallintayhtiöiden HAC ja ARZ tiemaksuverkoissa. Tiemaksut lasketaan ajokilometrien mukaan. Tällöin kuljettajat saavat automaattisesti jopa 35 prosenttia hallintayhtiöalennusta ja voivat lisäksi käyttää aikaa säästäviä ENC-kaistoja, joilla ei tarvitse pysähtyä tiemaksuasemalla.

Yhteyshenkilö tiedusteluja varten: Stefan Horst +49 6027 509-106