MAN - Vaihtoautot

Toyotan taival trukkitoimittajana alkoi vuonna 1969. Trukkeja on toimitettu seitsemänä vuosikymmenenä sekä pk-sektorille että toimialojensa suurimmille yrityksille. Korpivaara-yhtiöihin kuulunut Kone Diesel Oy aloitti tuolloin Toyotan trukkien maahantuonnin. Toyotan vuodesta 1956 kehittämä trukkitekniikka perustui – ja perustuu edelleen – yhtiön laajaan ajoneuvotekniikan osaamiseen sekä kykyyn innovoida ja tuoda käytäntöön uusia teknologioita.

Yhdessä asiakkaiden kanssa

Tänä päivän Toyota Material Handling Finland on Suomen johtava trukkitoimittaja, ja asiakkaisiimme lukeutuu niin pieniä yhden trukin yrityksiä kuin satojen trukkien suuryrityksiä.

Palvelu on kehittynyt vuosikymmenten saatossa asiakasta lähellä olevaksi pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi. Trukkien ja varastokalusteiden lisäksi tarjotaan trukkiautomaatiota, telematiikkapalveluja, varastojen suunnittelua, turvallisuuskoulutusta ja konsultointia sekä vuokraus- ja huoltopalveluja.

Vuonna 2023 päättyneellä tilikaudella yrityksen liikevaihto oli noin 68 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli 174 työntekijää.