Scania-Markkinajohtaja

Perävaunujen leasing-, vuokraus-, huolto- ja korjauspalveluiden tarjoaja TIP Trailer Services on allekirjoittanut sopimuksen Société Généralen omistaman PEMA GmbH:n ostamisesta. PEMA on hyötyajoneuvojen leasing- ja vuokrauspalveluita tarjoava yritys, joka toimii Belgiassa, Tšekissä, Tanskassa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Kauppa vahvistaa TIP:n maantieteellistä jalanjälkeä, asemaa Saksassa ja tarjoaa pääsyn Sveitsin markkinoille.

- PEMA:n oston myötä TIP saavuttaa kasvua, maantieteellistä monipuolistumista sekä vahvemman aseman Saksan markkinoilla. Tahdomme myös tulevaisuudessa etsiä keinoja kasvattaa alustaamme esimerkiksi laadukkaalla erikoiskalustolla, kuitenkin samalla säilyttäen nykyisen tarjontamme ja palvelutason, toteaa TIP Trailer Servicesin hallituksen puheenjohtaja sekä I Squared Capitalin hallinnoiva osakas Adil Rahmathulla.

TIP Trailer Servicesin puheen- ja toimitusjohtaja Bob Fastin mukaan yrityksillä tulee olemaan lähes 89 000 perävaunua ja vetoautoa sekä yli 100 korjaamoa Euroopassa ja Kanadassa.

Kauppa saadaan oletettavasti päätökseen lähikuukausien aikana riippuen viranomaishyväksyntien kestosta.