MAN - Vaihtoautot

Valtakunnallinen Tilausajokuljettajat ry on valinnut Vuoden Taukopaikaksi Juustoportti-ketjun. Parin hiljaisen matkailuvuoden jälkeen yhdistyksen jäsenet saivat ehdottaa tittelin saajaa. Tällä kertaa yksittäisen taukopaikan sijaan huomion sai koko Juustoportti-ketju.

- Juustoportti on pitkäjänteisesti tehnyt hyvää työtä asiakkaittemme eteen. Pysähtyipä missä päin Suomea tahansa, niin Juustoportti on takuuvarma ja luotettava taukopaikka, yhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Wirén perustelee.

Juustoportissa oltiin iloisia valinnasta

- Tilausajokuljettajien vuoden taukopaikka-tittelin valinta tuntuu erityisen hyvältä, kun tunnustus koskettaa koko Juustoportti-liikenneasemaketjun henkilöstöä. Taukopaikkatittelin valinnan tehneet tilausajokuljettajat ja heidän asiakkaansa ovat suuri ja erittäin tärkeä asiakaskohderyhmä kaikille tienvarsipalveluita tarjoaville yrityksille. Kisa toimialalla on myös koronan jälkimainingeissa on ollut kova. Kun valinta kohdistui vielä koko Juustoportti-liikenneasemaketjuun, voimme olla iloisia. Se on myös merkki, että olemme onnistuneet oman näköisellä konseptillamme, tasalaatuisesti tuotteissamme ja palvelussa, koko ketjumme osalta.
- Tunnustus on kiitos ja eteenpäin paneva voima, koko yhteiselle tiimillemme ja antaa edelleen voimia kehittämään kotimaisen perheyrityksen, Juustoporttilaisuuden henkeä. Olemme kirjaimellisesti oikealla tiellä, toteaa palveluliiketoiminnan johtaja Seppo Kuusisaari.

Tilausajokuljettajat ry on palkinnut Vuoden Taukopaikkoja jo vuodesta 1992 lähtien muutamaa välivuotta lukuunottamatta.