MAN - Vaihtoautot

Tampereen Aluetaksi lähtee tarjoamaan Snäpi-palvelunsa kautta kyytejä myös Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Tämä tapahtuu yhteistyössä valtakunnallisen taksintilaus- ja vertailupalvelun 02 Taksin kanssa.

Tampereen Aluetaksi Oy on toiminut Kela-taksipalvelun tuottajana Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla vuoden alusta lähtien. Nyt yhtiö laajentaa palveluaan ja alkaa tarjota tällä alueella myös tavallisia taksikyytejä Snäpi-brändillään.

"Meillä oli alun perinkin tarkoitus tarjota Kela-palvelumme lisäksi myös tavallisen taksin palvelua asiakkaillemme. Yhteistyö 02 Taksin kanssa oli meille tähän helppo ratkaisu palvelun tunnettuuden vuoksi. Tuomalla Snäpin mukaan 02 Taksi -palveluun pystymme tarjoamaan niin asiakkaillemme kuin taksiyrittäjillemme kokonaisvaltaista palvelua", kertoo Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Snäpin kyydit voi tilata sekä 02 Taksi -sovelluksen että puhelinpalvelun kautta.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi toivottaa uuden kumppanin tervetulleeksi 02 Taksin yli 40 yhteistyökumppanin verkostoon: "Olemme nopeasti kasvaneet asiakkaiden suosimaksi valtakunnalliseksi palveluksi. Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös koronan aiheuttamana vaikeana aikana. Sen seurauksena olemme pystyneet toimittamaan koko ajan enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana olleille yhtiöille."