Scania-Markkinajohtaja

Elokuussa Power Truck Show kuljetusmessuilla Renault Trucks osaston U140 päävetonaula on uusi F1-henkeen ja Renault Sportin kanssa yhteistyössä kehitetty T High Renault Sport Racing -erikoismalli. Renault Trucks osastolla esillä on myös AB KMR-Trans Oy:n ajossa oleva 2019 mallisarjan T-sarjalainen, sekä Kuljetus Modigin ajoon menevä tuliterä T High.

Renault Trucks esittelykalusto Power Truck Show:ssa 9.-10.8.2019:

§ Osastolla U 140:
Uutuus: T High Renault Sport Racing
Uutuus: Vuoden 2019 mallisarjan T High, KMR-Trans Oy:n ajossa
Kuljetus H. Modig Oy:n uusi T High 520 Sleeper Cab väliteli
Master pakettiautot

§ Palace -hallissa: T High Renault Sport Racing

§ Autonäyttelualueella: mm. T High Renault Sport Racing -erikoismalli, Volvo Truck Rentalin Renault Trucks T 520 High 6x2 ja Transmito Oy:n tuunattu T-sarjalainen


Power Truck Show 2019 aukioloajat pe 9.8.2019 10.00 - 18.00 ja la 10.8.2019 10.00 -18.00. Valoshow jatkuu autonäyttelyalueella lauantaina 18.00-23.00.

Takuuvarma päänkääntäjä: T High Renault Sport Racing

T High Renault Sport racing -erikoismalli sopii kuljetusyrityksille, jotka haluavat tarjota kuljettajilleen vain parasta. "T Sportti" on suomalaisen kuljettajan unelma-auto, mutta Formulamaailman sporttisuudesta huolimatta polttoainetaloudellisuudesta tai tuotteen hinta-laatusuhteesta ei tarvitse tinkiä.

- Vain rajoitetun ajan myynnissä olevat T High Renault Sport Racing erikoismallit saadaan Suomeen kesän aikana. Ensimmäinen T High Renault Sport Racing vetäjä toimitettiin Hoplog Oy:n ajoon. Kaiken kaikkiaan näyttävää erikoiserää valmistuu tehtaalta 100 kpl, joista Suomeen saadaan 10 kpl. Useat Suomeen saatavat autot ovat jo asiakkaansa löytäneet, mutta vielä löytyy uusia T High Renault Sport Racing vetäjiä nopeille päättäjille, Renault Trucksin myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

T ja T High 2019 -mallisarja

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa toukokuussa Helsingin Kuljetusmessuilla esitelty 2019 mallisarja on nyt entistäkin näyttävämpi ja polttoainetaloudellisempi. Myös kuljettajan mukavuutta lisääviä ominaisuuksia on vuoden 2019 mallisarjassa lisätty. Istuinten ja ohjauspyörän verhoilu on tyylikästä mustaa nahkaa. Kojelaudan ja ovien somisteet ovat hiilenmustat, tehden ilmeestä tyylikkään ja ylellisen. Optivision -järjestelmä käyttää nyt tallennettua karttapohjaista dataa. Reitin maastonmuototiedot ovat tarkempia, ajettavasta matkasta saa vielä enemmän tietoa ja maantieteellinen kattavuus on 100% eikä yhteydet katkea.

T High 2019 -mallin säleikön kehys ja peilit on maalattavissa tehdasvalmiina. Roadpad, Renault Trucksin uusi audio-, viihde- ja navigointi-järjestelmä, parantaa käyttökokemusta entisestään. Uudessa Roadpadissa on 7 tuuman digitaalinen kosketusnäyttö, joka on integroitu kojelautaan.

- 2019 vuoden mallipäivitykset ovat tulleet myös Renault Trucks D-, C- ja K-sarjoihin tuoden autoihin uusia ominaisuuksia. Yhtenä merkittävänä uutena ominaisuutena on ryömintävaihteet, jotka ovat saatavilla T-, C- ja K-sarjoihin, Renault Trucks myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.