MAN - Vaihtoautot

Kuljetusyrittäjäpäivässä 7.6. esittäytyy alan palveluntuottajia ja illalla pidetään puheenjohtajatentti. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumia 7.–8.6.

Kuljetusyritysten edunvalvoja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry kokoontuu Kuopion Tahkolla lauantaina 8.6. pitämään vuonna 1936 perustetun järjestön 68. liittokokousta. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta Break Sokos Hotel Tahkolla klo 10 alkaen. Kokouksen on määrä päättyä klo 17:ään mennessä.

Media on tervetullut tapahtumiin jo perjantaina 7.6. Klo 14.30 alkaen Tahkon raitti täyttyy kuljetusyritysten ja keskeisten yhteistyökumppaneiden edustajista. Esillä on myös kuljetuskalustoa. Strategiaseminaari käynnistyy klo 14.30 Sokos Hotel Tahkon Maisemasalissa ja puheenjohtajatentti pidetään klo 19.30 Piazzalla.

Jos olet osallistumassa näihin tapahtumiin, olethan yhteydessä niin varaamme Sinulle paikan.

Liittokokouksen 8.6. ohjelma, käsittelyssä SKALin uusi strategia

Liittokokous on SKALin ylin päättävä elin. Liittokokousedustajina toimivat kunkin SKAL ry:n kuljetusyrittäjäjäsenet, jotka toimivat tehtävässään jäsenyhdistysten edustajina.

Ajankohtaisten puheenvuorojen ja alustusten lisäksi kokouksessa käsitellään liiton sääntömääräiset asiat, käsitellään esitys SKALin uudeksi strategiaksi ja valitaan järjestölle uusi kunniapuheenjohtaja sekä puheenjohtajiston ja hallituksen jäsenet.

SKAL julkistaa myös uuden visuaalisen ilmeen ja logon, vuodesta 1992 käytössä olleen logon sijalle (em. lause vähän hankala, saa muokata)

Kuopion kaupungin tervehdyksen tuo Kuopion kaupunginvaltuuston pj., kansanedustaja Marko Kilpi tilaisuuden alkupuolella. Liittokokous antaa ulos julkilausuman ja lisäksi kokouksessa julkaistaan vuoden 2024 SKAL Kuljetusyritys.

Media tervetullut ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan lauantaipäivän ohjelmaa Break Sokos Hotel Tahkolla klo 10.00 alkaen ja perjantaina Kuljetusyrittäjäpäivää ja strategiaseminaaria klo 14.30 sekä puheenjohtajatenttiä klo 19.30 alkaen.

Voit tiedustella haastatteluaikaa esimerkiksi perjantaille SKALin vt. puheenjohtaja Jari Välikankaan, toimitusjohtaja Anssi Kujalan tai SKAL Itä-Suomen puheenjohtaja Mirkka Kekäläisen kanssa viestintäjohtaja Heini Polamolta: puhelin 040 5060 131, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai viestinnän asiantuntija Anna Yli-Saunamäeltä: puhelin, 040 7525 222, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Myös SKALin muut asiantuntijat ovat median käytettävissä.

Aika: 8.6.2024 klo 10–16 (ennakkohaastattelut 7.6. noin klo 16.30–17.30)

Paikka: Liittokokous 8.6. Sokos Hotel Break Tahko, Sääskiniementie 560

Ohjelma

10.00 SKAL Liittokokoustilaisuuden avaus
- Kuopion kaupungin tervehdys, Marko Kilpi, kansanedustaja ja Kuopion kaupunginvaltuuston pj. 
- SKALin puheenjohtajan puhe, Jari Välikangas vt pj
Valtiolliset ansiomerkit (2 kpl)

11.00 Kokousvieraiden oheisohjelmiin siirtyminen. Liittokokous alkaa

12.30 Lounas 

13.30 Liittokokous jatkuu 
- SKAL Kuljetusyritys -palkinto

14.45 Iltapäiväkahvit 

15.10 Liittokokous jatkuu  

noin klo 17 mennessä liittokokous päättyy