MAN - Vaihtoautot

 Sisu GTP esiintyy American Car Show:ssa

Valtavasti kiinnostusta herättänyt Sisu GTP 4x4 esitellään kesäkuun alussa American Car Show 2020:ssa. Ajoneuvo on tarkoitettu sotilaskäyttöön, mutta tiettävästi myös siviili-GTP on suunnitteilla. Kyseessä on panssaroidun, nelivetoisen miehistönkuljetusajoneuvon ensiesittely yleisölle Pohjoismaissa.

Yli 300-hevosvoimaisella moottorilla varustettu 4x4-ajoneuvo kilpailee vientimarkkinoilla mm. yhdysvaltalaisten ja eteläafrikkalaisten valmistajien kanssa. Sisun vahvuuksia ovat mm. modulaarinen rakenne ja maastoajoneuvoksi korkea 112 km/h huippunopeus 

Huomaa näyttelyn muuttunut ajankohta! Alunperin rakennettujen autojen, alan harrastajayhdistysten, jne. näyttely oli tarkoitus järjestää huhtikuussa pääsiäisenä, mutta koronaviruksen vuoksi hallituksen antama massatapahtumien järjestämiskielto siirsi näyttelyn viikonlopulle 5.–7.6.2020. Näyttely järjestetään Helsingin Messukeskuksessa katuosoitteessa Messuaukio 1.

Harrasteajoneuvon omistajat saavat pysäköidä kulkuneuvonsa ilmaiseksi Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin eteen. Pisimmillään ilmainen pysäköinti saa kestää 24 tuntia, mutta aivan kaikille pysäköintitilaa ei välttämättä riitä. 

Näytteilleasettajien luettelo on jutun kirjoitushetkellä tyhjä. 

Näyttelyn aukioloajat ovat klo 10:00 – 18:00 jokaisena päivänä perjantaista 5.6.  sunnuntaihin 7.6. saakka. FHRA:n järjestämä American Car Show on kuluvan vuoden suurin harrasteajoneuvojen tapahtuma Suomessa.

Päivitys 6.4.2020: FHRA:n Helsingissä järjestämä American Car Show 2020 on peruttu kokonaan. Näytteilleasettajilta pyydetään suurta ymmärrystä vaikeassa tilanteessa.