TIP-Trailer services

Secto Automotive ja OP ovat solmineet liiketoimintakaupan 19.6.2019. Kaupan myötä OP Kulku -palvelun yritys- ja yksityisasiakkaita siirtyy Secton Automotiven hallintaan. Samalla markkinoille syntyy uusi yksityisleasingpalveluita tarjoava toimija.

OP Kulku tarjoaa sähköautoja kuukausimaksulla sekä yritysten että kuluttajien käyttöön. Secto leasasi ensimmäiset sähköautot vuonna 2010 ja hallinnoi tänä päivänä yhtä Suomen suurimmista sähköautokannoista.

Secto haluaa haastaa perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luoda uusia palveluratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. Yritys lupaakin siirtyville yritysasiakkaille laajan palveluvalikoiman ja luotettavaa asiantuntijuutta. 

- Secto on luonteva uusi koti OP Kulku -palvelun yritysasiakkaille. Pystymme tarjoamaan sähköautokentässä vähintäänkin totutun palvelutason ja asiantuntijuuden. Tästä päivästä lähtien yrityksillä on myös käytettävissään markkinoiden laajimmat yritysautoilupalvelumme, Secton toimitusjohtaja Ville Alanen sanoo.

Uutena palveluna yksityisleasing

Liiketoimintakaupan myötä Secto avaa pelin myös yksityisleasingin kentällä. Alasen mukaan synergiaedut nykyiseen toimintaan ovat mittavat. 

- Liikkumisen palvelullistuminen ja kuluttajien kasvava kiinnostus riskittömään ja helppoon liikkumiseen on mahdollisuus, jonka tulemme hyödyntämään. Yhdistämme OP Kulku -palvelun kuluttajakauppakokemuksen omaan ydinosaamiseemme, yritysleasingiin. Panostuksemme uuteen liiketoiminta-alueeseen tulevat olemaan merkittäviä. Parhaillaan tutkimme yhtenä mahdollisuutena palautuvien yritysleasingajoneuvojen hyödyntämistä kuluttajaleasingmarkkinassa.

Secto Automotive Oy

- Perustettu 2007.
- Suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö.
- 3 500 asiakasta, hallinnoi yli 8 000 ajoneuvon ja työkoneen kantaa.
- Henkilökuntaa 90 henkeä.
- Vuoden 2018 liikevaihto 224 Meur.