MAN - Nopeaan toimitukseen

Scania tarjoaa saumattoman pääsyn Euroopan kuorma- ja linja-autokalustolle tarkoitettuun latausverkostoon, mikä helpottaa siirtymistä sähköistettyihin ajoneuvoihin. Scania Charging Access tarjoaa kiinteät, ennakoitavat kustannukset ilman piilokuluja­ kätevän laskutusjärjestelmän avulla. Asiakkaat voivat suunnitella, käyttää ja maksaa­­ julkisen latauksensa yhden palvelun kautta.

Scania Charging Access lanseerataan 2023 lokakuussa useissa Euroopan maissa, ja sitä laajennetaan kattamaan raskaalle kalustolle rakennetut julkiset latausverkostot. 

"Scania Charging Access auttaa ratkaisemaan reitinaikaiseen lataukseen liittyviä esteitä tarjoamalla laajan verkoston ja vaivattoman hallinnon", sanoo Fredrik Allard, Scanian eMobility-ratkaisuiden johtaja. "Tätä palvelua tarvitsevat epäilemättä kuljetusliikkeet ja kuljetusten ostajat. Se tasoittaa tietä linja- ja kuorma-autojen laajamittaiselle sähköistämiselle Euroopassa." 

Palvelu on käytettävissä asiakkailla My Scania-portaalin kautta sekä äskettäin julkaistun Scania Driver App -mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovelluksen avulla kuljettajat voivat selvittää, missä lähimmät laturit sijaitsevat, laskea etäisyyden niihin ja valvoa latausprosesseja. Scania Charging Access on myös avoinna asiakkaille, joiden kalustossa on eri automerkkejä.