MAN - Vaihtoautot

ABB E-mobility tarjoaa Scanialle laajan valikoiman tasavirtalatausratkaisuja kotivarastolataukseen, kohdelataukseen ja julkiseen lataukseen – 24 kW:sta 600 kW:iin. Scania toimittaa sekä omalle verkkolleen että asiakkailleen ABB E-mobilityn tasavirtapikalatausteknologiaa ja -ratkaisuja.

Scania ja ABB E-mobility ilmoittivat allekirjoittaneensa maailmanlaajuisen puitesopimuksen latausratkaisujen alalla. Sopimus perustuu näiden kahden yrityksen pitkäaikaiseen kumppanuuteen, ja ABB E-mobility tukee Scaniaa heidän "EV"-asiakastarjouksellaan.

Sopimuksen ansiosta Scania voi tulla sähköajoneuvojen asiakkailleen täyden ratkaisun toimittajaksi, joka tarjoaa räätälöidyn latausratkaisun yhdessä sähköajoneuvojen kanssa. Scania toimittaa sekä omalle verkostolleen että asiakkailleen ABB E-mobilityn tasavirtapikalatausteknologiaa ja -ratkaisuja, mukaan lukien Terra 360:n, yhden nopeimmista all-in-one-sähköajoneuvojen latureista. ABB E-mobility tarjoaa Scanialle laajan valikoiman tasavirtalatausratkaisuja kotivarastolataukseen, kohdelataukseen ja julkiseen lataukseen – 24 kW:sta 600 kW:iin.

Aiemmin tänä vuonna ABB E-mobility ja Scania ilmoittivat onnistuneesta ensimmäisestä testistä megawattilatausjärjestelmän (MCS) kehittämisessä. Testaus on virstanpylväs tehokkaan, suuritehoisen raskaiden hyötyajoneuvojen latausratkaisun kehittämisessä – uutta teknologiaa, joka mahdollistaa puolet raskaiden hyötyajoneuvojen latausajasta.

”Yhteistyö ABB E-mobilityn kanssa antaa meille mahdollisuuden rakentaa sähköliikenteessä näkemäämme vauhtia, ja se tukee vuoden 2030 tavoitettamme myydä vuosittain 50 prosenttia sähköautoja. Arvostamme ABB E-mobilityn maailmanlaajuista kattavuutta ja paikallista läsnäoloa sekä sen laajaa valikoimaa laadukkaita sähköautojen latausratkaisuja ja palvelutukea”, sanoo Fredrik Allard, Scanian sähköisen liikkuvuuden johtaja.

”Olemme iloisia voidessamme auttaa Scaniaa tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman sähköautojen latausratkaisuja. DC-latausvalikoimamme täyden valikoiman ansiosta varmistamme, että Scania voi suositella sopivinta ratkaisua jokaiseen käyttötapaukseen, mikä auttaa asiakkaitaan siirtymään onnistuneesti sähkökäyttöön", lisäsi Chris Nordh, ABB E:n kalusto- ja kuljetusliiketoiminnan johtaja.