MAN - Vaihtoautot

Karlstadin ammattilaismestaruus on päätetty. Ruotsin paras nuori kuorma-autonkuljettaja oli Kalle Svensson Klavreströmistä. Kovan taistelun jälkeen hän vei kotiin tämän vuoden tittelin.

23.-25.4. sadat nuoret kilpailivat jälleen kerran siitä, kuka on paras tulevassa työssään, kun Karlstadissa ratkaistiin ammattimestaruus. Kyseessä on iso tapahtuma, jossa nuoret kilpailevat SC-tittelistä noin viidessäkymmenessä ammatissa.

Kalle Svensson Klavreströmistä Smoolannista nousi palkintokorokkeelle kuorma-autonkuljettajien sarjassa seitsemän muun nuoren kuljettajan kanssa Etelä-Borgholmista pohjoiseen Luulajaan.

Kallen tarkkuus ja ajoneuvotuntemus antoivat hänelle lopulta voiton ja tarkoittaa, että hän voi nyt ylpeänä esitellä olevansa Ruotsin paras nuori kuorma-autokuljettaja vuonna 2024.

- On superhauskaa voittaa, mutta odottamatonta, koska kilpailu oli niin tasaista, Kalle Svensson sanoo TYA:n tiedotteessa.

Tulokset, Kuorma-autonkuljettajien ammattimestaruus: 1) Kalle Svensson, Klavreström. 2) Anton Nelson, Borgholm. 3) Linn Gustafsson, Högsäter.

(Trailer)