MAN - Vaihtoautot

Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa lauantaina 5.5.2018 nyt jo viidettä kertaa. Tälläkin kerralla tapahtuma rakentuu vahvasti entisaikojen hyötyautojen ympärille. Vapaamuotoiseen ja tunnelmaltaan välittömään tapahtumaan ovat yhtälailla tervetulleita niin pieteetillä entistetyt museoajoneuvot kuin edelleen työkäytössä olevat työkalutkin. Entisaikojen loistoon kiillotettujen silmäterien ohella paikalle on siis suotavaa saapua myös vahaamattomalla ajokilla – sellaisella huomisen museoautolla. Tapahtuma on suunnattu rippikouluikäisille, siis yli 15 vuoden ikään yltäneille hyötyautoille.

Lauantaina 5.5.2018 kello 09.00 – 15.00 välisenä aikana avoinna oleva tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Vieraiden parissa leppoisan maineen saaneella Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumalla halutaan luoda puitteet yhdessäololle ja jutustelulle - unohtamatta näitä entisaikojen kuljettimia. Rompetorilla tehdään edellisvuosien tapaan kauppaa yksinomaan raskaan kaluston osista ja raskaaseen kalustoon liittyvästä materiaalista. Alueella sijaitseva kahvila ammattilaisineen pitää huolen, että nälkä ja jano pysyvät loitolla tapahtumasta ja sen vieraista.

Vapaaehtoisvoimin järjestettävään tapahtumaan on tälläkin kerralla vapaa pääsy, joten polttoainerahoja tai muita korvauksia ei makseta - eikä myöskään peritä osallistuvilta ajoneuvoilta tai niiden tuojilta. Alueella on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja vieraille.

Mutkattomien järjestelyjen takaamiseksi toivomme retrorekoilta ja rompetorimyyjiltä ennakkoilmoittautumista joko sähköpostitse tai puhelimitse. Järjestäjien toiveena olisi, että näyttelyyn saapuvat ajoneuvot olisivat tapahtuma-alueella jo kello 09.00, jolloin portit avataan yleisölle.

Oheisen linkin kautta voit ladata kuvia aiempien vuosien Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumasta:
http://rekkakukko.fi/fi/retrorekat-kokoontuvat-5-5-2018/

Lisätietoja löydät tapahtuman sähköisistä tiedotuskanavista:
www.rekkakukko.fi
www.facebook.com/retrotrucksrekkakukossa

Puhelimitse tavoitat järjestäjät seuraavasti:
0400 – 967 561 / Ari Perttilä
040 – 5511 667 / Mika Hovinen

Sähköposti kulkee osoitteella:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.