MAN - Vaihtoautot

Renault Trucks C- ja K-malliston autot soveltuvat mm. maansiirtotehtäviin

Euroopassa kokemukset C- ja K-malleista ovat olleet erinomaiset ja nämä tuotteet sopivat todella hyvin Suomen raskaan kaluston koviin vaatimuksiin, Renault Trucksin Tuotepäällikkö Mikko Aules kertoo.

KuljetusNet.fi:n 18.11.2016 julkaisema uutinen Renault Trucksin malliston laajentamisesta sai tänään virallisen vahvistuksen.

Renault Trucks laajentaa tammikuusta 2017 Suomen mallistoaan raskaamman pään uutuuksilla. C- ja K-mallien myötä Renaultin tuotevalikoima kattaa nyt Suomessa paljon kasvaneen yli 26 tonnin painoluokan sekä mm. telivetoiset autot. C-malliston autot soveltuvat erinomaisesti mm. maansiirtotehtäviin, raskaaseen kaukoliikenteeseen, vaihtolava-autoksi tai vaikkapa nosturiautoksi.

Renault Trucks C-malliston tarjonta kattaa seuraavat mallit: 4x2R/T, 6x2R/T, 6x4R/T, 8x4R sekä 8x4R Tridem. C-malliin on saatavilla myös Optitrack eli hydraulinen etuveto (mallit 4x2T/R, 6x4T/R, 8x4R sekä 8x4R Tridem).

K-mallisto on suunnattu raskaisiin käyttötehtäviin ja se on aina varustettu mm. rumpujarruilla, rautajousituksella sekä täysrautapuskurilla. Renault Trucksin K-mallisto on saatavilla seuraavina malleina: 4x2R, 4x4R, 6x4T/R, 6x6T/R, 8x4R ja 8x6R.

Kaikki mallit on saatavilla DTI11 (380hv-460hv) sekä DTI13 moottoreilla (440hv-520hv). Ohjaamoina ovat T-sarjaan pohjautuvat päiväohjaamo, matala makuuohjaamo sekä korkeampi Sleeper makuuohjaamo.

Maahantuojan mukaan esittelykalustoa on jo tilattu Suomeen ja ensimmäinen C-sarjan asiakastilaus on kirjattu Turkuun, Kuljetus Sami Mäkiselle. Autot toimitetaan Suomeen kevään 2017 aikana.