MAN - Vaihtoautot

Renault Trucks osastolla Power Truck Showssa on esillä T-sarjan asiakasautoja ja uutuutena erikoisvarusteltu Maxispace-ohjaamoinen esittelyauto. Palace hallissa on lisäksi näytillä tämän vuoden Suomen markkinoille tuotu maansiirron järeä uutuusmalli: Renault Trucks C-sarja.

Renault Trucks osastolla on esittelyssä saksalaisen SDL Lager & Logistik GmbH / Dirk Müllerin omistuksessa oleva näyttävä T Ghostrider. Käsin tehty kynäruiskumaalaus oli yhteensä 160 työtunnin projekti, joka työllisti maalausyrityksen koko henkilökunnan kolmeksi kuukaudeksi. T-sarjalainen kynäruiskumaalattiin omistaja Müllerin suosikkielokuvan, Ghost Rider – aaveajaja mukaan, joka perustuu Marvel-kustantamon Aaveajaja-supersankarisarjakuviin. Vuonna 2007 ilmestyneen elokuvan pääosaa näytteli Nicolas Cage.

Ensiesittelyssä T520 HIGH, Maxispace-varustelulla

Renault T HIGH Maxispace ohjaamossa on erityisen paljon lisäsäilytystilaa. T-sarjan High Sleeper Cab -ohjaamo on takaosasta leveydeltään 2,5 metriä, ja sen lattia on tasainen, sillä moottoritunneli puuttuu.

Ylävuoteen sijaan Maxispace Cab -mallissa on kolme 36cm korkeaa, suljettavaa alumiinista yläkaappia, sekä 81 x 60 cm:n pöytä, jonka saa käyttöön napin painalluksella. Kun pöytää ei käytetä, sen saa käännettyä ohjaamon takaseinää vasten. Pöydässä on myös tärinävaimennetut säilytyslokerot sekä lautaset ja aterimet kahdelle hengelle. Lisäsäilytystilaa on myös kuljettajan istuimen alla olevassa vetolaatikossa.

T Maxispace -varustelun lisäksi esittelyautossa on esimerkiksi maaston muodot tunnistava Optivision-vakionopeudensäädin ja Optifleet-ajoseuranta. Optivision hyödyntää tallennettuja tieprofiili- ja reittitietoja ja optimoi vaihtamisen polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi.