MAN - Vaihtoautot

Urheilullinen pakettiauto Renault Trafic Formula Edition on saapunut jälleenmyyjille Suomeen. Renault Trafic Formula Editionin kehitystyöhön haettiin inspiraatio F1-kuninkuusluokasta. Erikoismallin voi valita L1H1- tai L2H1-versiona, joissa molemmissa on 107 kW (145 hv) kehittävä Twin Turbo -moottori. Hiilidioksidipäästö on 160/164 g/km korin pituudesta riippuen.

Uuden Renault Trafic Formula Editionin lähtökohtana on kattavasti varustettu Trafic Navi Edition, mutta uutuus on persoonallisempi ja urheilullisempi. Erikoismallin ulkoväri on metallimusta ja tuota väriä käytetään myös korinvärisissä puskureissa, etusäleikössä, Renaultin merkissä sekä 17-tuumaisissa kevytmetallivanteissa. Kontrastina mustalle ovat keltaiset Formula Edition -teippaukset ja keltaiset etusäleikön sekä etusumuvalojen kehykset. Korin väriksi on mustan lisäksi valittavissa myös metallihopea ja metalliväri sisältyy erikoismallin hintaan.

Kuljettaja on otettu monipuolisesti huomioon Trafic Formula Editionin varustelussa. Lämpötila ohjaamossa on aina miellyttävä, sillä kesällä siitä huolehtii automaatti-ilmastointi ja talvella ajastimella varustettu Eber-lisälämmitin varmistaa, että ohjaamo on lämmin jo ennen liikkeellelähtöä. Kojelaudassa on Media Nav 2.0 -tietoviihdejärjestelmä, johon kuuluvat niin navigointi kuin peruutuskamera. Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, vakionopeussäädin, pysäköintitutka ja älyavain helpottavat kaikki omalta osaltaan auton käyttöä työpäivän aikana tai vapaa-ajalla.

Ohjaamon ilmeen viimeistelevät Lux-paketin mukana tulevat alumiiniset kehyslistat kaiuttimien ja vaihdekepin ympärillä, alumiininsävyiset oven kahvat, kannellinen lokero kojelaudassa sekä ylellinen Java-verhoilu. Kokonaisuuden viimeistelevät Formula Edition -matot. Tavaroille on tilaa ohjaamossa apukuljettajan istuimen alla, minkä lisäksi väliseinän läpilastausluukku auttaa pitkien tavaroiden kuljettamisessa.

Renault Trafic dCi 145 Twin Turbo Formula Editionin hinta toimituskuluineen on L1H1-mallina 36 690 euroa ja L2H1-mallina 37 990 euroa.