Rejlers on tehnyt lentoasemayhtiö Finavialle energianmittauspalvelua jo lähes 15 vuotta. Jo pelkästään Helsinki-Vantaan lentoasemalla on vajaa 1000 mittausta, joiden data kerätään lähes reaaliaikaisesti. - Kohteissa mitataan kaikkia energiamuotoja, eli sähköä, lämpöä, - myös jäähdytystä- ja vettä. Finavian lentoasemilla kuluu energiaa moniin erilaisiin toimintoihin. Yhtiön energia-asiantuntija, järjestelmäpäällikkö Reijo Särkkä toteaa, että energian käyttöä on ollut tarpeellista valvoa ja ohjata mittausten avulla.

Rejlersillä on Särkän mukaan hyvä osaaminen mittauspalveluissa. Erityisenä mainintana hän toteaa web-seurantapalvelun, joka soveltuu hyvin suuriin, erittäin paljon alamittauksia sisältäviin kohteisiin. Mittauspalveluiden avulla dataa saadaan muun muassa terminaalien sähkön, lämmön ja veden kulutuksista. Rejlersin Energia- ja mittauspalveluiden tuotepäällikkö Ari Kokkonen kertoo, että Finavia seuraa aktiivisesti esimerkiksi konepaikkojen lämmityksiä ja maasähköjä sekä valaistuksia eri terminaalin sähkökeskusten osalta.

Reijo Särkkä kertoo, että Rejlersin avulla Finavialla on myös joustavat mahdollisuudet toteuttaa uusia mittauskokonaisuuksia ja seurantoja tarpeen mukaan.