MAN - Vaihtoautot

Opiskelijoiden tehtävänä on luoda konsepti futuristiselle vetykäyttöiselle kuorma-autolle Euroopan markkinoille, joka toteuttaa pitkän matkan kuljetuksia ilman päästöjä. Aerodynamiikalla ja tehokkuudella pitäisi olla vahva rooli. Parhaat projektit palkitaan Q-Days 2024 -tapahtumassa ensi vuoden maaliskuussa.

Viime vuoden Q-Daysissa Augsburgissa juhlitun mielenkiintoisen yhteistyön jälkeen IAAD Torinon kanssa Quantron on päättänyt perustaa Quantron Design Award -palkinnon, jonka tarkoituksena on palkita innovatiivisimmat vetyautojen suunnittelijat.

”Maailmanluokan yliopistot, jotka keskittyvät Eurooppaan, kutsutaan osallistumaan autosuunnittelun, kuljetus- ja liikkuvuussuunnittelun, teollisen suunnittelun tai vastaavien kandidaatti- tai maisteriopiskelijoidensa kanssa. Näitä ovat IAAD, AFAD, Polimi, Pforzheim, Art Center College of Design, CCS, Coventry University, Carleton University, Hochschule Reutlingen, STARTE, Creapole, Hochschule München, IED, SPD, Uumajan yliopisto, FH Salzburg, OCAD jne." todetaan Quantronin lehdistötiedotteessa.

Quantron Design Award: tehtävät opiskelijoille

Opiskelijoiden tehtävänä on luoda konsepti futuristiselle vetykäyttöiselle kuorma-autolle Euroopan markkinoille, joka toteuttaa pitkän matkan kuljetuksia ilman päästöjä. Vaatimuksena on modulaarinen ratkaisu, jossa on käytettävissä sekä ohjaamo että täysin autonomiset ominaisuudet ilman perinteistä ohjaamoa. Aerodynamiikalla ja tehokkuudella pitäisi olla vahva rooli. Maailmanlaajuisen kuljettajapulan ja paremman työn ja yksityiselämän tasapainon vuoksi kuljettajien pitäisi pystyä ajamaan erilaisia ​​kuorma-autoja käyttämällä samaa ohjausasemaa kotona tai QUANTRONin etäajokeskuksissa.

Innovatiivisimman ja kestävimmän polttokennoauton muotoilupalkinnon luovutus toteutetaan Q-Days Sustainability Night -tapahtumassa maaliskuussa 2024 yhdessä erikoispalkintomahdollisuuden kanssa. Kolmelle parhaalle voittajajoukkueelle myönnetään rahallinen stipendi samalla kun heillä on jatkuva näkyvyys eri sosiaalisen median alustoilla. Tässä projektissa Quantronia tukevat Vizcom ja Gravity Sketch.

Tässä on lisätietoja Quantron Design Award -palkinnosta.