MAN - Vaihtoautot

Millog Oy:n järjestämässä huutokaupassa myynnissä on lukuisia ajoneuvoja, kuten kuorma- ja pakettiautoja sekä moottorikelkkoja ja mönkijöitä.

Tampereella järjestetään jälleen suosittu huutokauppa, jossa on tarjolla Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia. Huutokauppa pidetään Kalkussa osoitteessa Petsanpuisto 22 keskiviikkona 15. toukokuuta 2024. Portit alueelle avautuvat jo kello 8, ja itse huutokauppa käynnistyy kello 9. Ennakkoon materiaaliin pääsee tutustumaan tapahtuma-alueella tiistaina 14. toukokuuta kello 9–15. Huutokauppa-alueelle on vapaa pääsy.

Kalkun huutokaupassa on tarjolla noin 350 kohdetta, joiden joukosta löytyy muun muassa lukuisia ajoneuvoja, kuten kuorma-, paketti- ja henkilöautoja sekä moottorikelkkoja, mönkijöitä ja moottoripyöriä. Avaa tästä huutokaupan myyntiluettelo (pdf).

Lisäksi kaupan on runsaasti erilaista korjaamo- ja kuljetusalan materiaalia sekä varaosia. Kaikki huutokaupattava materiaali myydään romuksi merkittynä, riippumatta sen kunnosta. Materiaali ei enää sovellu sotilaskäyttöön kuntonsa tai muiden syiden vuoksi. 

Tuttuun tapaan myös SA-kauppa on paikalla erillismyyntipisteellä, jossa Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. SA-kaupan myyntiteltasta löytyy muun muassa vaatetusmateriaalia, erilaisia työkaluja ja polkupyöriä. Erillismyyntipiste on avoinna tiistaina 14. toukokuuta kello 9–15 ja keskiviikkona 15. toukokuuta kello 8–16.30.

Kalkun huutokaupalla on pitkä historia, joka juontaa juurensa aina vuoteen 1944. Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millog Oy vastaa nykyisin tapahtuman järjestämisestä. Millog järjestää Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppoja perinteisesti keväisin ja syksyisin Tampereen Kalkussa. Myytävän materiaalin saatavuudesta riippuen huutokauppoja voidaan järjestää myös muilla paikkakunnilla.

Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä Kalkun huutokauppaan!

Löydät lisää tietoa tapahtumasta ja huutokaupan myyntiluettelon SA-kaupan verkkosivuilta. Muutokset luetteloon ovat mahdollisia.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Petri Lundelin, logistiikkapäällikkö Millog Oy, puh. 040 315 7046, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.