MAN - Vaihtoautot

Koronatilanteen takia elokuun 2020 Power Truck Show päädyttiin siirtämään vuodella eteenpäin, mutta sen sijaan järjestetään kevyempi Power Truck Meeting, ”Mini-PTS” tapahtuma. Power Truck Meeting autonäyttelytapahtuma järjestetään Alahärmässä PowerParkin Green Field -leirintäalueella 22.8.2020. Tapahtuma on yleisölle avoimena kello 10.00-18.00. Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja. Liput voi ostaa ennakkoon, mutta myös portilta on mahdollisuus ostaa lippuja.

Power Truck Meeting poikkeaa normaalista Power Truck Show -tapahtumasta siinä, että se pidetään yksipäiväisenä autonäyttelynä.

Mikä: Power Truck Meeting
Missä: PowerPark, Green Field Camping -leirintäalue, Alahärmä
Milloin: 22.8.2020, kello 10.00-18.00

Kaikki: Ajo-ohjeita, tietoja pääsylipuista, vinkit autojen ja matkailuvaunujen pysäköintiin jne. 

Mukaan on ilmoittautunut reilu 100 raskasta näyttelyautoa, jotka kaikki ovat kaikki kotimaisia taidonnäytteitä. Normaalissa Power Truck Show'ssa mukana on ollut noin 500 autoa. Kuljetusmessuja ei tänä vuonna ole, mutta mukana tapahtumassa on ainakin kolme kuorma-automaahantuojaa. 

Tapahtuma-aluetta ei jaeta lohkoihin, vaan se on yhtenäinen. Kaikkialla alueen sisällä saa liikkua vapaasti, mutta turvavälit huomoiden. Henkilökohtaisten suojainten käyttämistä suositellaan. 

Tapahtuma-alueen hygieniasta ja siisteydestä pidetään hyvää huolta. 

Viihteestä vastaa "Pontus J. Back & AMB". Tämä bändi on heittänyt keikkaa USA:ssa jo useamman vuoden ajan. Musiikki on rentoa country-rokkia. Pontus on soittanut mukana muun muassa Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet, Status Quo ja Whitesnake kokoonpanoissa.

Power Truck Meeting tarjoaa niin osallistujille kuin yleisölle mukavan ja rennon päivän kuorma-autojen parissa. Päivän päätteeksi PowerPark järjestää perinteisen ja vauhdikkaan Rock Night illan, jossa esiintyvät Poju, Pasi ja Anssi, Petri Nygård ja Levi-Äijä.