MAN - Nopeaan toimitukseen


Carl-Johan Blomqvist (kuva) ja Erkki Ristimaa vastaanottivat Elämäntyö-palkinnon Power Truck Show’ssa.

Power Truck Show’ta vietettiin jo kahdeksattatoista kertaa12.-13.8.2022 Alahärmän Powerparkissa. Tapahtuma keräsi tänä vuonna huikeat 32 000 kävijää. Tapahtumajärjestäjät ovat erittäin tyytyväisiä viikonloppuun.

Tapahtumassa oli mukana noin 150 kuljetusmessuosastoa, jossa ammattilaiset tapasivat nykyisiä asiakkaitaan ja saivat uusia kontakteja. Autonäyttelyssä oli tänä vuonna ennätysmäärä näytteilleasettajia, yhteensä 502 näyttelyautoa. Myös pienoismallinäyttelyssä oli ennätysmäärä autoja esillä, yhteensä 106. Tapahtumassa riitti katseltavaa niin kuljetusalan ammattilaisille kuin muullekin messuyleisölle. Muumit ja taikuri Markku Markku Anttila riemastuttivat pientä yleisöä. Power Truck Show’n epävirallinen startti rekkaconvoy keräsi tienvieret täyteen yleisöä ja rekkaspottaajia toivottamaan autonäyttelyyn osallistujat tervetulleeksi Alahärmään.

Autonäyttelyn haastajaluokan voitti Kuljetus M. Hahka Oy Vöyriltä. Super Truck luokan voitti ylihärmäläinen Kuljetus Hannu Kleimola Oy. Koko autonäyttelyn parhaaksi eli Best in Show autoksi valittiin Ruotsista, Göteborgista kotoisin oleva Molanders Transport. Vuoden tulokas on Vantaalta kotoisin oleva Kuljetusliike Jari Katiska Oy. Pisimmän matkan palkinnon saiEnglannista Suomeen toistamiseen saapunut B H Cecil.Elämäntyö-palkintoja jaettiin tänä vuonna 2, jotka jaettiin lapualaiselle Erkki Ristimaalle ja lietolaiselle Carl-Johan Blomqvistille. Kumpikin heistä on toiminut vuosikymmeniä kuljetusalan parissa.

Power Truck Show’ssa järjestettiin myös viritettyjen kuorma-autojen vetokisat. Vetokisan voitti Arto Peräaho, Loimaa. Toiseksi tuli Harri Maaninen, Mattilanperä ja kolmannen sijan vei Pekka Herlevi, Kälviä.

Ensi vuonna Power Truck Show’ta vietetään 11.-12.8.2023Alahärmässä, Powerparkissa