MAN - Vaihtoautot

PIRELLI SERIE 02 -sarja laajenee: uusi H02 Pro Trailer on täällä, uusi valikoima renkaita, jotka on suunniteltu käytettäväksi perävaunuissa suurille kuormille ja tilavuuksille, yksi- tai moniakselisille.

Se korvaa edellisen ST:01 Neverending Super Singlen ja se on jo saatavilla kaikkialla Eurooppaa seuraavissa koissa: 435/50R19.5 ja 445/45R19.5.

”Kahden viime vuoden aikana tekemiemme tutkimus- ja tuotekehitysinvestointien ansiosta valikoiman uusiminen ja uusien Serie 02 -linjojen käyttöönotto tulee vain kiihtymään 2023 ja 2024”, selittää Alexandre Bregantim, Prometeon Tire Groupin tekninen johtaja. ”Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn."

H02 Pro Trailer -sarja hyötyy Serie 02 Prometeon Engineered -teknologiasta, innovaatiosta, ja se on suunniteltu tarjoamaan korkeimman tason tehokkuutta ja optimoitua käyttökustannuksia. Se tarjoaa uudet turvallisuus- ja kantavuusstandardit sekä polttoaineenkulutusluokan, joka on nyt luokka A mallille 435/50 ja luokka B mallille 445/45.

Edelliseen sarjaan verrattuna rengas tarjoaa paremman turvallisuuden (+20 % parempi suorituskyky märällä tiepinnalla, 3PMSF-hyväksyntä ja uuden kulutuspinnan suunnittelun myötä); kantavuus (+10 %, jopa 10 tonnia per akseli); alennettu vierintävastus (-20 %) alhaisempi polttoaineenkulutus; ja asennustoimenpiteet ovat myös virtaviivaistettu (+20 %).

Kilpailijoihin verrattuna H02 Pro Trailer koossa 435/50 R 19,5 omaa luokkansa alhaisimman polttoaineenkulutuksen, parhaan märkäpidon ja alhaisimman ohiajomelun. Kun taas 445/45 R 19,5 -koko on luokkansa paras kuormitusindeksillä (160:sta 164:ään) sekä ainoa malli Premium-luokassa, joilla on 3PMSF-merkintä ja RFID-anturi.

Kuten koko Serie 02 -sarja, H02 Pro Trailer -sarjassa on 3PMSF-talvimerkinta (joka voi vain soveltaa renkaisiin, jotka läpäisevät YK:n säännössä nro 117 määritellyn testin), on varustettu RFID (Radio Frequency Identification Device) -anturilla ja hyötyy Euroopan ajoneuvovalmistajien hyväksynnästä.

Joitakin H02 Pro Trailerin innovaatioita:

- SWITE (Spiral Wire Technology) – Nolla-asteen kierrelangat uudella geometrialla ja suuremmalla halkaisijalla vahvistavat renkaan rakennetta ja kestävyytta .
- HR4B (High Resistance 4 Belts) – Innovatiivinen vyörakenne on suunniteltu maksimoimaan rungon joustavuutta ja vyörakenteen lujuutta, mikä parantaa käsittelya , kestävyytta ja pinnoitettavuutta
- SHTB (Super High Tensile Belt) – runkolangat on valmistettu erittäin lujasta teräksesta , mikä takaa korkean joustavuuden ja estää korroosion leviämisen, varmistaen rungon eheyden ja pitkäikäisyyden.
- COBe (Cross Over Bead) – Vahvistettu jalkaosa yhdessa uuden teräslangan geometrian kanssa tarjoavat suuren joustavuuden, lujuuden ja suuren kantavuuden.
- DLTC (Dual Layer Tread Compound) – Ulompi kumikerros tarjoaa korkean kilometrimäärän, erinomaisen ajopidon ja lyhennetyn jarrutusmatkan; sisäkerros auttaa rajoittamaan lämmön kertymistä ja tarjoaa pienempää vierintävastusta ja pitää kulutuspinnan ehyenä .

Uusi tuote on suunniteltu tarjoamaan korkeat tehokkuusstandardit polttoainetalouden, kantavuuden ja turvallisuuden suhteen, joka erottaa H02 Pro Trailer muista renkaista.

Renkaassa on kuusi pitkittäistä uraa, jotka varmistavat tasaisen kulumisen, joista kaksi ulompaa ovat leveämpiä ja varmistaa veden tehokkaan poiston renkaan kulutuspinnasta ja näin paremman ajettavuuden ja turvallisuutta; neljä keskiuraa ovat kapeampia mikä lisää kulutuspinnan jäykkyyttä ja takaavat suurimman ajokilometrin ja pienimmän polttoaineenkulutuksen ilman, että suorituskyky märällä heikentyisi.

Ripoissa on erityiset sylinterimäiset kanavat, jotka edistävät vakautta ja jarrutusta märällä tiellä. Keskiurissa on vaihteleva geometria, joka tarjoaa erinomaisen märkäkäsittelyn läpi koko renkaan käyttöiän, vähennetty melu parantaa akustista mukavuutta ajoneuvon ulkopuolella.