MAN - Vaihtoautot

Colmec vahvistaa toimintaansa Suomessa Bandag-pinnoittaja Pentepin strategisella yritysostolla.

Pentep Oy on yksi Suomen markkinoiden suurimmista itsenäisistä pinnoittamoista ja se on perustettu 1992. Pentep on Bandag-pinnoittaja, jolla on nykyään asiakkaina sekä rengasliikkeitä että myös loppukäyttäjiä.

“Olemme erittäin iloisia, että Teppo ja Sari ja heidän tiiminsä Pentepillä ovat nyt osa Colmecia. Tämä kasvattaa merkittävästi markkinaosuuttamme Suomessa ja on linjassa konsernimme kokonaissuunnitelman kanssa olla suurin ja merkittävin rengas- ja rengaspalvelutoimittaja markkinoillamme” sanoo Colmec Groupin toimitusjohtaja Patrick Sjölin ja jatkaa ”Tämä varmistaa myös sen, että pystymme huolehtimaan kaikista asiakkaidemme käytetyistä linja-auton ja kuorma-auton renkaista Suomessa. Valmistamme niistä uusia pinnoitettuja renkaita. Tämä on tärkeä tapa käsitellä renkaita kestävästi ja ympäristöystävällisesti”.

”Colmeciin kuuluminen vahvistaa Pentepiä ja varmistaa, että voimme kasvaa ja ottaa seuraavan askeleen Suomen markkinoilla. Tämä hyödyttää sekä uusia että olemassa olevia asiakkaitamme, mutta myös henkilöstöämme”, sanoo Pentepin toimitusjohtaja Teppo Vekka.

Pentepin oston myötä Colmecin tuotevalikoimaan tulee nyt pinnoitettuja Bandag-tuotteita. “Tämä mielenkiintoisen strategisen yhteistyön aloittaminen Bandagin ja Bridgestonen kanssa on uusi virstanpylväs Colmecille”, sanoo Patrick Sjölin.

Teppo ja Sari Vekka jatkavat työtään Pentepillä entiseen tapaan.

Kauppa saatetaan päätökseen 31.1.2024.