MAN - Vaihtoautot

Hyundai Motor osallistui ACT Expoon kolmatta kertaa peräkkäin vetykäyttöisen XCIENT-kuorma-autonsa kanssa.

ACT Expon lehdistötilaisuudessa Hyundai Motor jakoi Yhdysvaltojen vetykäyttöisten hyötyajoneuvojen hankkeensa virstanpylväät vetytoiminnan edistämiseen.

Ken Ramirez, Hyundai Motorin varatoimitusjohtaja ja globaalin hyötyajoneuvojen ja vetyliiketoiminnan johtaja, puhui vedyn todellisesta arvosta ja siitä, kuinka Hyundai Motor Group (konserni) hyödyntää tytäryhtiöidensä eri toimialojen kykyjä, jotka kattavat koko vedyn arvoketjun vedyn tuotannosta ja varastoinnista logistiikkaan, kuljetuksiin ja monipuolisiin sovelluksiin toteuttaakseen yrityksen visiota vety-yhteiskunnasta.

Hyundai Motor North America:n hyötyajoneuvojen ja vetyliiketoiminnan kehitysjohtaja Jim Park osallistui esitykseen, ja hän kertoi yrityksen luokan 8 XCIENT Fuel Cell -sähkökuorma-autojen käyttöönotosta tärkeissä Yhdysvaltojen vetylogistiikkaprojekteissa, mukaan lukien NorCAL ZERO -projekti ja Clean Logistics Project lisäosoituksena yrityksen sitoutumisesta.

Viime vuonna NorCAL ZERO -projektin kautta Hyundai Motor otti käyttöön 30 XCIENT Fuel Cell -kuorma-autoa Oaklandin ja Richmondin satamassa kuljettamaan rahtikontteja ja -ajoneuvoja. 

Lisäksi Hyundai Motor ja GLOVIS America julkistivat HTWO Logisticsin, uuden puhtaan logistiikan kumppanuuden, joka keskittyy päästöttömiin kuljetuksiin Georgiassa. Tämän kumppanuuden kautta molemmat yhtiöt hyödyntävät kattavaa HTWO-ratkaisusarjaa hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

(SustainableTruck&Van)