MAN - Vaihtoautot

Koiviston Auto -konserniin kuuluva OnniBus.com Oy ja Väinö Paunu Oy ovat sopineet Paunun pikavuoroliiketoimintaa koskevasta liiketoimintakaupasta, jonka myötä Paunun kaukoliikenne siirtyy OnniBusille 12.2.2024 alkaen.

Osana kauppaa Paunulta Koiviston Auto -konserniin siirtyy 14 kuljettajaa ja 2 asentajaa sekä 13 autoa.

Paunu on yksi ExpressBus-brändin liikennöitsijöistä ja liikennöi nykyisellään seuraavilla reiteillä: Tampere-Helsinki, Tampere-Turku, Tampere-Jyväskylä ja Tampere-Lahti.

Paunun liput ovat olleet myynnissä 25.2. asti Matkahuollon kanavissa. Liiketoimintakaupan jälkeenkin lippujen myynti jatkuu normaalisti 25.2. asti niiden vuorojen osalta, joiden matkustuspäivä on 25.2. tai aiemmin. Kaikki nyt liikenteessä olevat vuorot jatkuvat sellaisenaan 25.2. asti.

Liput vuoroille, joiden matkustuspäivä on 26.2. tai myöhemmin, tulevat myyntiin myös OnniBusin bussilippukauppaan, ei siis vain Matkahuollon. Lipunmyynti näille vuoroille alkaa mahdollisimman pian ja siitä tiedotetaan erikseen OnniBusin ja Paunun nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. OnniBusin ja jatkossa Paununkin vuorojen liput ovat helposti varattavissa OnniBusin bussilippukaupassa ja sovelluksessa sekä R-kioskeissa, joista voi ostaa lipun myös käteisellä.

Suunnittelutyö Paunun vuorotarjonnan kehittämiseksi ja integroimiseksi OnniBusin tarjontaan alkaa viipymättä ja näkyy asiakkaille vaiheittain kevään mittaan.

”Paunun pikavuoroliiketoiminnan ostaminen vahvistaa asemaamme Tampereelta liikennöitävässä liikenteessä ja on täten luonnollinen jatkumo kasvullemme Pirkanmaalla. Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme tarjota Paunun pikavuoroliikenteen ammattilaisille töitä alan suurimmassa konsernissa”, toteaa Koiviston Auton konsernijohtaja Henrik Mikkola.

”Paunun brändi ja laatu ovat monelle tuttuja etenkin Pirkanmaalla. Onkin suuri ilo ja kunnia toivottaa Paunun ammattilaiset nyt tervetulleeksi OnniBusin perheeseen. Samalla haluan kutsua kaikki Paunun nykyiset asiakkaat OnniBusin kyytiin tutustumaan meidän kattavaan valtakunnalliseen verkostoon, huokeisiin hintoihin ja useammin matkustavien kanta-asiakasohjelma OnniEtuun”, jatkaa OnniBusin toimitusjohtaja Joona Hurmerinta.