MAN - Vaihtoautot

Rengaspaineiden seuranta muuttuu pakolliseksi kaikissa uusissa perävaunuissa 7.7.2024 alkaen. Kuljettajan informointi rengaspaineiden muutoksesta on lainsäädännön puitteissa riittävä toiminto.

Kun automatiikka pitää rengaspaineet ajoneuvolle ja kuormaustilanteelle optimoituna, säästyy polttoainetta, renkaita ja aikaa. BPW AirSave -järjestelmä myös täyttää — ja ylittää — tulevan TPMS-säännön (UN ECE R141) vaatimukset.

AirSaven käyttö myös vähentää yllättäviä rengasvahinkoja, koska renkaat kuluvat tasaisemmin ja pakolliset rengashuollot on helpompi tehdä suunnitellusti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

BPW:n AirSave -järjestelmä sekä seuraa että ylläpitää renkaiden ilmanpainetta automaattisesti, ajon aikana. Kun järjestelmän kytkee Idem Cargofleet -telematiikkajärjestelmään, tieto sen toiminnasta on nähtävissä reaaliajassa ja esimerkiksi vuotava rengas löytyy nopeasti.

Lisätietoa

BPW AirSave on itsenäinen rengaspaineen ylläpitojärjestelmä, joka kytketään perävaunun paineilmajärjestelmään. AirSave tunnistaa alhaisen painetason järjestelmässä ja kompressori syöttää tarvittaessa lisää ilmaa renkaisiin, kunnes rengaspaine on tavoitetasossa. Järjestelmä toimii ajon aikana, automaattisesti.