Scania-syystalkoot

Robert Bosch Oy on muuttanut uusiin toimitiloihin Vantaan Aviapoliksessa. Uusi osoite on Robert Huberin tie 16.

Uusi toimitalo kokoaa kaikki Robert Bosch Oy:n toiminnot saman katon alle. Toimistotilojen lisäksi kiinteistössä on näyttelyalue Boschin tuotteille, sähkötyökaluhuolto, lämpöpumppuhuolto sekä koulutustiloja eri toimialoja varten.

Sisätilat on suunniteltu modernin ja liikkuvan työskentelyn tarpeisiin: tiloja voi muunnella helposti väliseiniä siirtämällä.

”Rakennus on konetta muistuttava, ryhdikäs talo, jolla on looginen rakenne”, talon suunnitellut arkkitehti Tom Cederqvist luonnehtii, ja jatkaa: ”Rakennus on kuin Boschille räätälöity mittatilauspuku.”

Talon teknisissä ratkaisuissa on hyödynnetty Boschin tuotteita niin pitkälle kuin mahdollista. ”Kiinteistö lämmitetään Boschin lämpöpumpuilla, keittiöt on varusteltu Boschin kodinkoneilla, valvontalaitteet ovat meiltä…”, toimitusjohtaja Stefan Bergman luettelee.

Boschille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Aviapoliksen juna-asemalla pysähtyvät lentokenttäjunat I ja P, asemalta on noin viiden minuutin kävelymatka Boschille. Bussit 561, 574, 575, 617 ja 962 pysähtyvät toimistomme välittömässä läheisyydessä. Talon edustalla on vieraspaikkoja autolla saapuville vieraille.

Aviapolis on jopa Pohjoismaiden tasolla yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä elinkeinoympäristöistä, joka on hyvää vauhtia muuttumassa vanhasta logistiikkakeskittymästä aidosti eläväksi lentokenttäkaupungiksi: Aviapolis tarjoaa tällä hetkellä 37 000 työpaikkaa ja siellä asuu noin 20 000 ihmistä.