Scania-juhlakiertue

Keväällä 2018 Nokian Renkaat esitteli uuden kaivinkonerenkaan, jonka ominaisuudet vastaavat erinomaisesti kaupungissa tehtävän kaivuutyön haasteisiin. Nyt Nokian Armor Gard 2 on asennettavissa entistä useampaan kaivinkoneeseen uuden 11.00-20-koon myötä.

- Nokian Armor Gard 2 on edeltäjäänsä 25 % jäykempi pystysuunnassa. Tämä antaa kaivuutöille vakautta ja mahdollistaa suuremman tarkkuuden, mikä on selvä etu rakennetussa ympäristössä työskenneltäessä, kertoo Nokian Renkaiden Off The Road (OTR) -renkaiden tuotepäällikkö Eva-Leena Varpe.

Kaupunkien työmailla ja niiden välisillä siirtymillä riittää myös kestopäällystettyjä teitä, jotka ovat olleet myrkkyä työkoneiden renkaille. Nokian Armor Gard 2 on valmiina tätäkin haastetta varten.

- Leveä kulutuspinta mahdollistaa pienemmän pintapaineen, jolloin rengas kuluu hitaammin. Lisäsimme myös kulutuspintaan 12 % enemmän kumia edeltävään malliin verrattuna, jolloin kulutettavaakin piisaa enemmän, Varpe selittää.

Nokian Armor Gard 2 julkaistiin alun perin koossa 10.00-20. Uusi koko 11.00-20 mahdollistaa osaltaan sen, että yhä useampi urakoitsija voi parantaa kaivinkoneensa ominaisuuksia niin kaivuutyömaalla kuin maantielläkin.