MAN - Vaihtoautot

Nikolan päästöttömät kuorma-autot (sekä BEV- että FCEV-autot) integroivat nyt niin sanotun what3words-paikannusratkaisun. what3words on tarkka paikannustekniikka, jonka tavoitteena on antaa Nikola-asiakkaille luottamus osoitteiden tarkkuuteen, mikä varmistaa oikea-aikaiset toimitukset ja poikkeuksellisen asiakaskokemuksen.

Kuten Nikola selittää, järjestelmä on jakanut maapallon 10 jalan neliöiden ruudukkoon ja määrittänyt kullekin ainutlaatuisen kolmen sanan yhdistelmän: tunnetaan what3words-osoitteena. Tämä tarkoittaa, että jokaisella varaston sisäänkäynnillä, luovutuspisteellä ja piilossa olevalla toimitusovella on oma ainutlaatuinen what3words-osoite.

Tämän integroinnin odotetaan parantavan kuljettajan kokemusta tarjoamalla tiiviin ja tarkan menetelmän sijainnin syöttämiseen, ja sen tarkoituksena on myös yksinkertaistaa sijainnin syöttämistä puheen tai tekstin avulla, mikä tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvan edun.

What3wordin vaikutus Nikola-kuorma-auton tehokkuuteen

Tämä edistyksellinen tekniikka sisällytetään Nikolan luokan 8 nollapäästöisiin kuorma-autoihin vuonna 2024.

"Hyötyajoneuvojen ympäristössä tarkkuus on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältytään viiveiltä ja häiriöiltä", sanoi Mary Chan, Nikola Chief Operating Officer. "Tämä strateginen kumppanuus korostaa sitoutumistamme innovaatioihin nostamalla hyötyajoneuvojen navigoinnin tasoa ja puhuu sitoutumisestamme asiakaskeskeisiin ratkaisuihin. Sijainnin syöttämisen yksinkertaistamisen lisäetu, joko puhe- tai tekstiviestillä, vahvistaa entisestään sitoutumistamme tarjota kuljettajillemme saumaton ja tehokas käyttökokemus."

"what3wordsin on osoitettu parantavan merkittävästi sekä toimitustarkkuutta että asiakaskokemusta ja se hyödyttää niin kuljettajia kuin asiakkaita", lisäsi what3wordsin perustaja ja toimitusjohtaja Chris Sheldrick. "Tämä integrointi kuvaa Nikolan sitoutumista mahdollistaa poikkeukselliset toimituskokemukset kaikkialla Yhdysvalloissa, ja odotamme innolla näkevämme teknologiamme pian heidän ajoneuvoissaan."