MAN - Vaihtoautot

Nikola osallistui Las Vegasissa ACT Expoon. Siellä yhdysvaltalainen tuotemerkki ilmoitti arvokkaasta tilauksesta, jonka se sai Los Angelesin ja Long Beachin satamissa toimivalta AiLO Logisticsilta sadasta Nikolan vetykuorma-autosta. Toimitukset on suunniteltu vuodelle 2025.

AiLO, äskettäin uusittu yritys, joka yhdistää muita yrityksiä, mukaan lukien MDB Transportation, oli aiemmin tilannut 50 Nikola FCEV:tä Tom's Truck Centersiltä. Alkuperäisen tilauksen toimitukset ovat alkaneet ja jatkuvat koko vuoden 2024 ajan.

"Emme toimi vain tavaroiden siirtämisessä; pyrimme viemään yrityksiä eteenpäin. Innovaatioiden, teknologian ja kestävien käytäntöjen avulla pyrimme määrittelemään uudelleen logistiikan maiseman ja edistämään positiivista muutosta alalla", sanoi Jack Khudikyan, AiLO:n toimitusjohtaja. "Tämä strateginen askel Nikola FCEV:ien sisällyttämiseksi toimintoihimme vahvistaa sitoutumisemme ympäristönsuojeluun ja korostaa ennakoivaa lähestymistapaamme uusimpien teknologioiden omaksumiseen."

(SustainableTruck&Van)