TIP-Trailer services

Ammattiliikenteen kuljettajat Pohjois- ja Keski-Kaliforniassa Yhdysvalloissa voivat nyt tankata Neste MY uusiutuva diesel™ -polttoainetta useammalla liikenneasemalla. Maaliskuussa 2019 Kalifornian San Leandrossa avattiin ensimmäinen Neste-brändätty miehittämätön asema, ja nyt niitä on avattu kolme lisää. Neste MY uusiutuvaa dieseliä Kaliforniassa tarjoavat asemat on suunniteltu suuria, jopa 18-pyöräisiä rekkoja varten.

Neste on maailman suurin uusiutuvan dieselin tuottaja. Neste MY uusiutuva diesel valmistetaan 100 %:sti uusiutuvista ja vastuullisista raaka-aineista, ja sen avulla asiakas voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjään jopa 90 % fossiiliseen dieseliin verrattuna.

- Olemme iloisia voidessamme kertoa näistä uusista huippulaatuisen Neste MY uusiutuvan dieselin asemista Kaliforniassa. Neste MY uusiutuva diesel on “drop-in”-polttoaine, joka voidaan ottaa käyttöön ilman muutoksia olemassa olevaan moottoriin tai ajoneuvoon. Lisäksi tuote on kilpailukykyinen fossiiliseen dieseliin verrattuna, joten se täyttää ympäristövaatimukset suorituskyvystä tinkimättä. Olemme ylpeitä näistä uusista asemista. Odotamme innolla Neste MY uusiutuvan dieselin saatavuuden kasvua Kaliforniassa ja eri puolilla maailmaa, kertoo Nesteen Yhdysvaltojen myyntijohtaja Jeremy Baines.

- Yleiset tankkauspisteet ovat välttämättömiä ammattiliikenteen asiakkaille, joilla ei ole mahdollisuutta tankata omalla varikollaan. Kun Neste MY uusiutuvaa dieseliä on saatavana asemilla, sitä voivat käyttää kuljetusliikkeet, jotka haluavat hyödyntää 100 %:sti uusiutuvan polttoaineen tarjoamat tehokkuus- ja päästövähenemäedut. Neste MY uusiutuvan dieselin laajempi saatavuus on eduksi koko yhteisölle, sanoo Tom Van De Pol, joka on Neste MY uusiutuvan dieselin yhden polttoainejakelijan Van De Polin pääjohtaja.