MAN - Vaihtoautot

Uudessa L200:n Club Cab -versiossa on nyt takaovet.

Mitsubishi esittelee Geneven autonäyttelyn yhteydessä uuden, viidennen sukupolven L200 -lava-auton.

Uusi Mitsubishi L200 jakaa saman Super Select 4WD-II -voimalinjan kuin Mitsubishi Pajero -maastoauto. Valittavana on neljä eri ajotilaa: 2WD ja Kolme 4WD-ajotilaa.

L200 saa konehuoneeseensa uuden, Auto Stop & Go -järjestelmällä ja muuttuvageometrisellä turboahtimella varustetun 2.4-litraisen MIVEC dieselmoottorin.

Uusi moottori tuottaa versiosta riippuen tehoa 154 hv / 181 hv ja vääntöä 380 Nm / 430 Nm. Vaihteistovalikoimassa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto ja 5-vaihteinen automaatti.

CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 169 g/km.

L200:n kerrotaan olevan aiempaa hiljaisempi ajettava uuden moottorin ja auton koriin tehtyjen parannusten myötä. Auton takajousitusta ja alustaa on niin ikään parannettu. Korin vääntöjäykkyys on kasvanut 7 prosenttia. Ohjauksen välityssuhde on nyt aikaisempaa nopeampi, paremman ohjaustuntuman saavuttamiseksi.

Mitsubishi L200-malliin tuodaan tarjolle uusia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita. Kuten esimerkiksi avaimeton käynnistysmahdollisuus, automaattinen kaksialueilmastointi, perävaunun vakautusjärjestelmä, mäkilähtöavustin sekä peruutuskamera.

Mitsubishi L200 mallit valmistetaan Thaimaassa. Auto lanseerataan Euroopassa Club Cab- ja Double Cab -versioina ensi kesänä.