Scania-syystalkoot


Power Truck Show Alahärmässä 9.-10.8.2019.

Mercedes-Benzin Osaston ehdoton tähti on uusi Mercedes-Benz Actros -kuorma-auto. Osasto U134-U136 sijaitsee tutulla paikalla pääportin läheisyydessä.

PowerTruck Show on vakiinnuttanut asemansa Suomen ja Pohjoismaiden yhtenä suurimpana kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtumana. Koko perheen tapahtuma järjestetään Alahärmän Powerparkissa 9.–10.8.2019. Messualue on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10.00–18.00. Tapahtuma jatkuu lauantaina valoshow:lla klo 18.00–23.00.

Mercedes-Benzin osaston ykköstähti on uusi Actros-kuorma-auto, jonka innovatiiviset avustin- ja turvallisuusratkaisut nostavat raskaan liikenteen tehokkuuden täysin uudelle aikakaudelle. Actrosiin ovat saatavilla esimerkiksi älykäs maaston mukaan säätyvä vakionopeudensäädin ja vaihteistonohjausjärjestelmä PPC (Predictive Powertrain Control), ABA 5 -jarruavustin (Active Brake Assist 5), Multimedia Cockpit -ohjaamo, osittain autonomisen ajon mahdollistava Active Drive Assist
-ajoavustin, joka mahdollistaa osittain automatisoidun ajamisen sekä MirrorCam-kamerajärjestelmä, joka korvaa normaalit pää- ja laajakulmapeilit.

Mercedes-Benzin esillä oleva kalusto on muutenkin kauttaaltaan tähtiluokkaa. Kuorma-autojen lisäksi osastolla on esittelyssä mm. uusi V-sarja, X-sarja ja henkilöautoista ennakkoesittelyssä syksyllä lanseerattava uusi GLC-katumaasturi.

Mercedes-Benzin osasto U134-U136 sijaitsee tutulla paikalla pääportin läheisyydessä Park Hotellia vastapäätä. Osastolla on mahdollisuus tutustua uuden Actrosin innovaatioihin myös virtuaalilasien välityksellä, ja lisäksi Mercedes-Benz Collection-myymälässä on tarjolla paljon hyviä messutarjouksia.

Mercedes-Benzin osastolla esittelyssä olevat mallit

- Transport Savikko Oy:n uusi Actros
- Uusi Actros 2653LS
- Uusi Actros Fuel Duel 2553L
- Harri Maaninen Oy:n Actros koukkuauto 3563L
- Kuljetus J. Kiviranta Oy:n Atego 1327

Paketti- ja tila-autoista ovat esittelyssä

- Uusi V-sarja
- Asiakkaamme Sprinter
- Asiakkaamme X-sarja

Henkilöautoista osastollemme tutustuttavana ovat

- Ennakkoesittelyssä syksyllä lanseerattava uusi GLC-katumaasturi
- A 35 AMG