Scania-juhlakiertue

Mitsubishi on esitellyt Bangkokissa uuden version L200-lava-autostaan, joka tunnetaan tietyillä markkinoilla myös Triton-nimellä. Tänä vuonna 40-vuotispäiväänsä viettävän L200:n uusi malli tulee myyntiin valmistusmaassaan Thaimaassa 17.11. Thaimaan julkaisun jälkeen lava-automalli tulee myyntiin muualla Aasiassa, Lähi-Idässä, Afrikassa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Ussi L200 tulee myyntiin kaikkiaan 150 maassa maailmanlaajuisesti.

Uudistuneen muotoilun lisäksi uudessa L200:ssa on muun muassa parannettu nelivetojärjestelmä sekä uusia turvallisuutta parantavia ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Nelivetovaihtoehtoina ovat Super-Select 4WD ja Easy-Select 4WD, joissa molemmissa on uusittu maasto-ominaisuus, josta löytyy ajotavat soralle, mudalle/lumelle, hiekalle ja kalliolle. Nelivetojärjestelmässä on myös alamäkiavustin.

Ajo- ja suorituskykyä uudessa L200:ssa on parannettu muun muassa tehostamalla jarrutusta suuremmilla etujarrulevyillä. Kehitystä on tehty myös iskunvaimentimissa ja 5-vaihteinen automaattivaihteisto on muutettu 6-vaihteiseksi.

Mitsubishi suunnittelee myyvänsä yhteenlaskettuna 180 000 kappaletta uutta ja nykyistä L200 mallia vuoden aikana.